Nieuw: PRESSROOM Amsterdam

PRESSROOM Amsterdam is niet zomaar een bar restaurant. Deze nieuwe stijlvolle hotspot in het INK Hotel aan de Nieuwezijds Voorburgwal is de plek waar verhalen beginnen en samenkomen. Althans dat is het doel van deze mooie spot.

Reserveren bij Pressroom

PRESSROOM Amsterdam INK hotel

Morning glory, morning story

Het dagelijkse verhaal van PRESSROOM Amsterdam begint vroeg op de dag. Hotelgasten prikken een lekker eitje in het restaurant, vroege vogels nemen een super gezonde smoothie en Amsterdammers onderweg naar hun werk pakken een ontbijtje voor onderweg mee uit de ontbijtkar.

PRESSROOM Amsterdam ontbijt meenemen

Pressroom is relaxed

Bij PRESSROOM Amsterdam hangt een hele chille vibe en nodigt uit “to kick back and relax”. Vooral in de grote leren banken loop  je het risico volledig te verdwijnen in de rust. Een heerlijke plek om lekker met je laptopje te gaan zitten en lekker weg te tikken. Ook het personeel doet er alles aan om je tijd bij PRESSROOM een aangenaam verhaal te maken.

restaurant bar pressroom pressroom amsterdam nieuwezijdsvoorburgwal

Koffiespot en cocktailbar

De PRESSROOM is een plek voor heerlijke drankjes. De vakkundige barista’s toveren de heerlijkste kopjes leut uit de professionele Kees van der Westen koffiemachine en transformeren later op de dag tot volleerde cocktailshakers en  zorgen voor killer (non) alcoholische versnaperingen.

amsterdam pressroom bar pressroom amsterdam nieuw pressroom amsterdam cocktails

Ja ja dit cocktailtje smaakt net zo lekker als hij eruit ziet.

PRESSROOM cocktails

Of neem een super gezond detox smoothie.

pressroom amsterdam detox shake

Fingerfoods

Ook voor een lekkere snack zit je bij de PRESSROOM goed. Van verse samosa’s met huisgemaakte BBQ-saus tot aan garnalen in een krokant jasje. Maar ook de dadels in spek zijn finger licking good!

pressroom amsterdam simosa pressroom borrel snacks pressroom borrel restaurant pressroom amsterdam charcuterie pressroom borrelplank

Het restaurant gaat geleidelijk over tot een buzzling hotel.

pressroom restaurant hotel amsterdam

Binnentuin

Wat ik exta leuk vind aan PRESSROOM is de binnentuin met banken waar je wel moet chillen! Een heerlijke plek om echt even helemaal weg te zijn van de stadse drukte.

pressroom gardenroom pressroom binnentuin

Overnachten kan in een van de kamers van het INK hotel. Leuk detail: De muurschildering dat bestaat uit de kaart van Amsterdam, waarbij de toeristische attracties op een grappige manier worden omschreven.

pressroom hotel kamer pressroom hotelkamer kaart amsterdam

Hier en daar zie je subtiele elementen terugkomen bij PRESSROOM die je doen denken aan de oude functie van het gebouw: Het huisvest ooit de redactie van de Amsterdamse krant De Tijd.

Pressroom Amsterdam nieuw

INK Hotel Amsterdam

PRESSROOM is een heerlijke plek om lekker te ontbijten, koffie te drinken, uitgebreid te lunchen, te borrelen of ontspannen te dineren. Ook hebben ze een laptop welcome policy, dus een ideale plek om lekker te werken. Het personeel let zelfs op je spullen!

Reserveren bij Pressroom

PRESSROOM Amsterdam
Nieuwezijds Voorburgwal 67
Amsterdam Centrum
Ontbijt | koffie | lunch | borrel | diner

pressroom.amsterdam.nl

[mapsmarker marker=”113″]

Ook nieuw in Amsterdam: Italiaanse eetbar Gallizia op de Javastraat in Amsterdam oost.

Translate»
Lees vorig bericht:
Gallizia Amsterdam Javastraat
Nieuw: Wijnbar en restaurant Gallizia in Amsterdam oost

"Zullen we verkassen?" Zijn woorden die je bij de nieuwe hotspot Gallizia op de Javastraat niet snel zult horen. Deze...

Sluiten