Public Space te coole koffiespot in Amsterdam Noord

Amsterdam Noord stikt nou niet bepaald van de toffe koffiebarretjes. Ok, je hebt natuurlijk wel The Coffee Virus in het A Lab gebouw, maar dat is in het weekend gesloten dus heb je in het weekend behoefte aan een goede kop koffie heb je pech. Maar daar is nu verandering in gekomen met de komst van Public Space.

Public Space te cool voor woorden

Ik belandde een paar weken geleden op de stoep van koffiespot Public Space. Het zit pal achter de A’dam Toren en het Eye Museum. Verscholen in een hoge toren dat denk ik een appartementencomplex is/wordt. Het was de openingsdag en hip en urban geklede types waren met boxen en dingen aan het sjouwen: ‘We are having an opening party today,’ weet de vriendelijke barista mij te vertellen. Public Space zit in een grote ruimte met hoog plafond en grote ramen. Van binnen is het moeilijk hip met gave koffietjes en een te gek interieur, je weet wel zo’n spot waar je naar alle hoeken wijst en tegen elkaar zegt: ‘dat zou te gek in ons huis zijn’.

Hieronder een filmpje zodat je een impressie krijgt van deze coole koffiespot in Amsterdam Noord.

Ontbijten en lunchen bij Public Space

Naast een comfy spot om een koffie te doen is Public Space ook ideaal om te ontbijten of te lunchen. Ik heb even een blik geworpen op de lunchkaart en hier staan hele mooie gerechten op zoals honey butter fried chicken on brioche with oyster mushrooms, chopped ribeye on sourdough toast with Swiss Emmentaler and jalapeños en tofu and tempeh tossed in peanut sauce. Klinkt super super goed en ik kan niet wachten om dit lekkers een keertje te proberen.

We vragen de enthousiaste barista of je ook ’s avond terecht kunt bij Public Space, maar ze gaan zich eerst focussen op koffie, ontbijt en lunch. Maar ze hebben wel gesproken met Simon van The Beef Chief om te kijken of ze in de toekomst wat samen kunnen doen. Daarnaast zul je naast eten en drinken ook expo’s aantreffen bij deze funky spot.

Public Space
Bercylaan 301
Amsterdam Noord
Ontbijt | lunch | brunch | koffiespot | drinks

publicspace.amsterdam

Openingstijden Public Space:
Maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 18.00 uur

[mapsmarker marker=”85″]

Tags: koffie in Amsterdam Noord | koffiebar Amsterdam Noord | ontbijten in Amsterdam Noord | lunchen in Amsterdam Noord | waar kan ik koffie drinken in de buurt van Eye Amsterdam | waar lunchen in de buurt van Eye Amsterdam | waar ontbijten in de buurt van Eye Amsterdam

 

Translate»
Lees vorig bericht:
SkateCafe Amsterdam Noord blurring
SkateCafe coole blurring spot in Amsterdam Noord

SkateCafe Karin & Yvonne zoals het nu tegenwoordig heet is een typisch voorbeeld van een blurring concept Lees verder

Sluiten