Public Space te coole koffiespot in Amsterdam Noord

Amsterdam Noord stikt nou niet bepaald van de toffe koffiebarretjes. Ok, je hebt natuurlijk wel The Coffee Virus in het A Lab gebouw, maar dat is in het weekend gesloten dus heb je in het weekend behoefte aan een goede kop koffie heb je pech. Maar daar is nu verandering in gekomen met de komst van Public Space.

Public Space te cool voor woorden

Ik belandde een paar weken geleden op de stoep van koffiespot Public Space. Het zit pal achter de A’dam Toren en het Eye Museum. Verscholen in een hoge toren dat denk ik een appartementencomplex is/wordt. Het was de openingsdag en hip en urban geklede types waren met boxen en dingen aan het sjouwen: ‘We are having an opening party today,’ weet de vriendelijke barista mij te vertellen. Public Space zit in een grote ruimte met hoog plafond en grote ramen. Van binnen is het moeilijk hip met gave koffietjes en een te gek interieur, je weet wel zo’n spot waar je naar alle hoeken wijst en tegen elkaar zegt: ‘dat zou te gek in ons huis zijn’.

Hieronder een filmpje zodat je een impressie krijgt van deze coole koffiespot in Amsterdam Noord.

Ontbijten en lunchen bij Public Space

Naast een comfy spot om een koffie te doen is Public Space ook ideaal om te ontbijten of te lunchen. Ik heb even een blik geworpen op de lunchkaart en hier staan hele mooie gerechten op zoals honey butter fried chicken on brioche with oyster mushrooms, chopped ribeye on sourdough toast with Swiss Emmentaler and jalapeños en tofu and tempeh tossed in peanut sauce. Klinkt super super goed en ik kan niet wachten om dit lekkers een keertje te proberen.

We vragen de enthousiaste barista of je ook ‘s avond terecht kunt bij Public Space, maar ze gaan zich eerst focussen op koffie, ontbijt en lunch. Maar ze hebben wel gesproken met Simon van The Beef Chief om te kijken of ze in de toekomst wat samen kunnen doen. Daarnaast zul je naast eten en drinken ook expo’s aantreffen bij deze funky spot.

Public Space
Bercylaan 301
Amsterdam Noord
Ontbijt | lunch | brunch | koffiespot | drinks

publicspace.amsterdam

Openingstijden Public Space:
Maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 18.00 uur

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Public Space

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Public Space 52.384800, 4.902950

Tags: koffie in Amsterdam Noord | koffiebar Amsterdam Noord | ontbijten in Amsterdam Noord | lunchen in Amsterdam Noord | waar kan ik koffie drinken in de buurt van Eye Amsterdam | waar lunchen in de buurt van Eye Amsterdam | waar ontbijten in de buurt van Eye Amsterdam

 

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
SkateCafe Amsterdam Noord blurring
SkateCafe coole blurring spot in Amsterdam Noord

SkateCafe Karin & Yvonne zoals het nu tegenwoordig heet is een typisch voorbeeld van een blurring concept Lees verder

Sluiten