SkateCafe coole blurring spot in Amsterdam Noord

SkateCafe Karin & Yvonne zoals het nu tegenwoordig heet is een typisch voorbeeld van een blurring concept. Het afgelopen jaar zag je het steeds vaker: plekken met meerdere concepten in één. Neem nou The Duke of Tokyo, een halve pretpark, karaokebar, cocktailbar en foodspot in één. Een gevalletje goed gelukt, want ze gingen er bij de Foodbloggers Awards met de award voor ‘beste blurring’ vandoor. Ook SkateCafe was genomineerd in deze categorie. Bij deze funky urban spot in Amsterdam Noord kun je namelijk stunten met je skateboard op de halfpipe (onder begeleiding kan ook, want ze geven ook skateles), daarnaast is het een top plek om drankjes te doen (binnen of op het terras) en je kunt er ook een vorkje prikken. Je hapt hier bijvoorbeeld een bisque of een tonijn met wasabimayonaise of een bavette met roseval aardappeltjes. Geen supervernieuwende gerechten ofzo, maar gewoon dishes die het goed doen bij het grote publiek. Op de kaart staan zoals bij iedere hippe spot van het moment vin naturel. Een leuke kaart, alleen als je wat deskundig wijnadvies wilt, is dit niet de plek want je zou zomaar een ‘ja het zal wel wit zijn, want dat staat erboven’ als antwoord kunnen krijgen terwijl het later een rode bubbel blijkt te zijn. Gelukkig kwam ze terug om het ons mee te delen voordat de fles open ging. Iedere donderdag hebben ze een chef te gast, dus wie weet wat je op de donderdag voorgeschoteld krijgt. Leuk om je te laten verrassen.

Verschillende events bij SkateCafe

Maar daarnaast hebben ze bij SkateCafe ook verschillende events zoals sjoelen, jazz, Vietnamese streetfood, etc etc. De grenzen vervagen hier, dus blurring to the max!

Ik was laastst op een zaterdagavond hier en het is duidelijk dat de menigte SkateCafe weet te vinden. Het was afgeladen vol en de sfeer gruwelijk gezellig.

SkateCafe
Gedempt Hamerkanaal 42
Amsterdam Noord
Lunch | borrel | diner | terras | tot laat open

Website van SkateCafe

Openingstijden:
Woensdag van 15.00 uur tot 23.00 uur
Donderdag van 15.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 15.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur

[mapsmarker marker=”84″]

Tags: skatelessen in Amsterdam Noord | blurring concept in Amsterdam Noord | restaurant Amsterdam Noord | plek om te borrelen Amsterdam Noord | waar kun je drankjes doen in Amsterdam Noord | hotspot Amsterdam Noord | coole spots in Amsterdam Noord

Translate»
Lees vorig bericht:
Oedipus Brewery bierbrouwerij proeflokaal Amsterdam Noord
Oedipus Brewing bierbrouwerij met waanzinnige burgers in Amsterdam Noord

Oedipus Brewing begon zoals iedere bierbrouwerij; klein en onbekend.  Lees verder

Sluiten