Kookboektip voor veelzijdige foodies

Ben je nog op zoek naar een te gek Kerstcadeau voor een (mede)foodie? Dan heb ik dé tip voor je. Het handzame kookboek Recepten uit de bekroonde kookboeken van het jaar 2007-2016 is een nieuw boek dat bomvol staat met handige recepten uit kookboeken die de afgelopen jaren de Kookboek van het Jaarverkiezing wonnen.

Fusina Verloop lanceerde in 2007 deze Kookboek van het Jaarverkiezing en in het boek Recepten uit de bekroonde kookboeken van het jaar 2007-2016 vind je uit deze beste boeken de beste recepten. Dus ja best of the best geselecteerd door Fusina herself.

recepten-uit-de-bekroonde-kookboeken-van-het-jaar-2007-2016

Wat ik zo tof vind aan dit mooi vormgegeven boekje is de diversiteit van recepten. Van de caponata van restaurant Toscanini (die ik overigens sowieso ga uitproberen) tot aan een witte bonensoep met merquez-worstjes uit het boek ‘Kookkaravaan Smaakroute door Marokko’. Maar ook een retro broodtaart uit ‘Het grote kliekjesboek’ heeft haar weg gevonden naar het kookboek.

Het boek is ingedeeld in drie secties: voor-, hoofd- en nagerecht (yes lekker simpel) en loopt op van 2007 tot aan 2015 (met hekkensluiter de kwarkroomtaart, mjam).

Recepten uit de bekroonde kookboeken van het jaar 2007-2016

Ben je niet zo’n ster in de keuken? No problemo, er zitten recepten tussen met aanwijzingen zoals ‘haal de zalm uit de verpakking’ en dat kan iedereen niet?

Bestel het boek.

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Zuid het nieuwe restaurant van Michiel van der Eerde

Amsterdam Southside heeft na het vertrek van BAUT uit Amsterdam Zuid even moeten stellen zonder de kookkunsten van chefkok Michiel...

Sluiten