Knappe gerechten en fijne wijnen bij Restaurant ANNA

Op een zwoele zomeravond plant ik me neer op het mooie en gezellige terras van Restaurant ANNA.Ik heb me even een weg moeten banen door de toeristen op de Wallen om het restaurant te bereiken, maar dat is het meer dan waard. Eenmaal neergestreken aan het knusse tafeltje dat mooi gedekt is met wit linnen hebben we een amazing view. Hoe fijn is dit?

De Oude Kerk Amsterdam

restaurant-anna-amsterdam-centrum

Als je van knappe gerechten houdt, zit je bij Restaurant ANNA helemaal goed. Als de kleine kunstwerkjes de tafel bereiken blijf ik gewoon kijken naar wat er voor mijn neus staat. En dan komt het fijnste deel: Het opeten van het lekkers.

restaurant-amsterdam-centrum-anna

Ik hou ervan als er vanalles in mijn mond gebeurt. Alsof ieder smaakpapil even een slag om de oren krijgt. En laat dat nou vanavond het geval zijn. Wat is dit fijn!

restaurant-anna-amsterdam-warmoestraat restaurant-anna-amsterdam-centrum-diner

We’re in luck today, we krijgen de kans hun signature dish te proberen. Deze truffelrisotto met gepocheerd ei is nog maar een paar dagen op de kaart en het is zeker een gemis, want hij is amazeballs.

restaurant-anna-diner-amsterdam restaurant-anna-amsterdam-centrum-wallen uit-eten-amsterdam-restaurant-anna

Zoals je van een goed restaurant mag verwachten, zit het met de wijnen wel snor. Heerlijk hoe onze serveerster bij elke wijn vol enthousiasme weet te vertellen over wat ze in onze bellen schenkt en hoe dit het gerecht aanvult. En ook op het gebied van de wijnen af en toe een verrassing. Wat dacht je van een Marokkaans wijntje? Ik kan je vertellen die ging er goed in.

restaurant-anna-amsterdam-lekker-uit-eten restaurant-anna-dessert restaurant-anna-amsterdam-centrum-dineren

Poehee wat een geweldige avond was dit! Een proeverij van 8-gangen met een amuze voor en een dessert amuze na. Restaurant ANNA is een plek waar je de tijd voor wilt nemen. Natuurlijk kun je ook een ANNA burger nemen, maar eigenlijk vind ik dat je je tijd bij ANNA zolang mogelijk moet rekken.

Wat een culinaire verwennerij was dit. De eendenlever met appelbloesem, radijs en rabarber was mijn favoriet. Ook de tonijntartaar in een kletskop van witte en zwarte sesam was niet te versmaden.

ANNA restaurant Amsterdam centrum

Je kunt hieronder direct reserveren:

Restaurant ANNA
Warmoestraat 111
Amsterdam Centrum
Diner | terras

restaurantanna.nl

Openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag van 18.00 uur tot 22.00 uur

[mapsmarker marker=”238″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Nieuwe Indo food spot Café AMOI

Voor yummy Indonesisch food zoals een satétje kun je terecht bij Cafe AMOI op de Kinkerstraat. Deze nieuwe Indo hotspot vind...

Sluiten