Pssst Restaurant Felix Amsterdam opent binnenkort

Restaurant Felix Amsterdam komt eraan en meer weet ik eigenlijk niet over deze nieuwe horecazaak in Amsterdam.

Update 26 november: Inmiddels is bekend dat Floris van Straalen (voorheen onder andere Envy, Pure C, Vinkeles en Oud Sluis) de chef gaat worden van Restaurant Felix en dat het nieuwe restaurant in de Felix Meritis komt. Saskia Smeenk wordt de sommelier van het nieuwe restaurant en Sander van Loenen Martinet zal de rol van maitre d’ gaan bekleden.

Restaurant Felix Amsterdam

‘Het is een grote naam en volgens mij ook favoriet van jou. En in hetzelfde gebouw hebben al bekende namen gekookt.’ Vertelt mijn bron. Meer kan/mag/wil mijn tipgever niet kwijt over deze nieuwe zaak. Aaaah je kunt je wel voorstellen hoe lastig ik het vind om te smeken om meer informatie, maar aan de andere kant is dat ook hetgeen wat het zo exciting maakt. En aan de hashtags die ze op Instagram gebruiken te zien, te weten: #mystery #curiousity #curiousminds #findfelix #rumourmill is het mysterieuze omtrent Restaurant Felix Amsterdam part of the game. En ik doe er graag aan mee. Dus ik leg me neer bij het niet weten wat er gaat komen. Maar als ik mijn bron mag geloven wordt dit dus een nieuw restaurant in Amsterdam om in de smiezen te houden want dit wordt er eentje voor je foodbucketlist. Eentje om dit jaar nog te bezoeken of pas in 2020? Ik weet het werkelijk waar niet. Wie Felix is? Waarom het nieuwe restaurant Felix gaat heten. Waar Restaurant Felix Amsterdam gaat neerstrijken en welke chef of misschien wel chefs de dienst gaan uitmaken in de keuken? En welke fameuze chefs eerder in het pand achter het fornuis hebben gestaan? Ik weet het in ieder geval niet. Tja ook dat wordt nog afwachten. En zodra ik meer weet, lees je dat uiteraard heel erg snel terug op bySam.nl

Restaurant Felix Amsterdam
Keizersgracht 324
Amsterdam
Diner

Openingstijden: volgen snel

[mapsmarker marker=”253″]

Tags: nieuw restaurant in Amsterdam | restaurant Felix Amsterdam opent binnenkort | een nieuw restaurant in Amsterdam om naar uit te kijken | nieuwe zaken in Amsterdam | mysterieus restaurant opent binnenkort | wie weet wat er binnenkort opent? | wie weet wie Felix is? | roddelrubriek | restaurantroddels

Translate»
Lees vorig bericht:
Edel by Dennis nieuw restaurant Amsterdam West
Edel by Dennis gaat vandaag open, maar ik mocht gisteren het nieuwe menu voorproeven

Restaurant Edel by Dennis, het nieuwe restaurant van chef Dennis Huwaë, is vanaf vandaag voorzichtigjes open. Gisterenavond stond er een...

Sluiten