Utrecht krijgt een pop-up sterrenrestaurant met maar liefst drie Michelinsterren!

Staycations zijn populairder dan ooit nu alle horecazaken tot tenminste half december dicht moeten blijven.

Want wanneer je overnacht in een hotel mag je nog wel eten en drinken bij de hotelbar en het hotelrestaurant. Te gek nieuws voor restaurants die bij een hotel horen, maar minder goed nieuws als je restaurant geen onderdeel is van een hotel. Dus wat doe je dan? Je start een samenwerking met een hotelrestaurant. Dat is precies wat Peter Gast van Restaurant Graphite* in Amsterdam en Erik van Loo van restaurant Parkheuvel** in Rotterdam doen. Deze twee sterrenchefs die samen goed zijn voor maar liefst drie Michelinsterren gaan op 12, 13, 14 en 15 november 2020 koken in restaurant de Rechtbank.

Restaurant Rechtbank Michelin pop-up

Het leuke is dat Utrecht hiermee een sterrenzaak krijgt, want een sterrenmaaltje eten in de Domstad is normaal gesproken niet mogelijk. Maar met deze pop-up Michelinrestaurant kun je dus gewoon genieten van een zesgangendiner bereidt door twee sterrenchefs. Je kunt dit diner extra tof maken door er een mooi wijnarrangement bij te bestellen. Best wel een unieke culinaire ervaring dus!

Staycation Utrecht

Het Court Hotel City Centre Utrecht is een hippe boutique hotel in de voormalige rechtbank van Utrecht en heeft maar 27 kamers. Dus als je gebruik wilt maken van deze speciale staycationdeal moet je er snel bij zijn!

Inhoud Special 3 Michelin Star Dine & Stay

  • Inchecken tussen 15.00 en 16.00 uur
  • Geniet van een 6-gangen diner in ons hotel-restaurant De Rechtbank verzorgd door absolute topchefs Erik van Loo en Peter Gast
  • Optioneel wijn arrangement (niet inclusief) samengesteld door de top sommeliers van restaurant Parkheuvel en Graphite. 
  • Unieke wijnkaart beschikbaar, samengesteld door top sommeliers
  • Overnachten in een stijlvolle kamer
  • De volgende ochtend een heerlijk ontbijt

Je hebt dit staycationarrangement voor €189,00 (per persoon per nacht)

Deze speciale staycation is te boeken voor 12, 13, 14 en 15 november 2020.

Meer info vind je op de website van het Court Hotel.

Court Hotel City Centre Utrecht
Korte Nieuwstraat 14
Utrecht
Diner | overnachting | ontbijt | staycation

Plan je route naar Court Hotel City Centre Utrecht

Ook interessant

Utrecht krijgt tijdelijke sterrenzaak | Peter Gast en Erik van Loo koken in hotel-restaurant De Rechtbank van het Court Hotel City Centre Utrecht | staycation Court Hotel City Centre Utrecht

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Recept hummus hoemoes zelf maken Ottolenghi
5 tips voor de perfecte hummus + recept

Zelf hummus of hoemoes maken is supermakkelijk en met deze 5 tips maak je een hele luchtige en romige hummus....

Sluiten