20 euro korting op een online wijncursus bij WijnSpijs Academy met deze speciale code!

Mensen met een hobby zijn gelukkiger, las ik vandaag in een artikel op Nu.nl.

Wanneer je hobbiet ervaar je minder stress en gaat je bloeddruk omlaag. Combineer je je hobby met een cursus dan ben je volgens het artikel helemaal goed bezig. Je algehele geluksgevoel en zelfvertrouwen worden verhoogd en wanneer je een hobbycursus volgt leer je ook nog eens wat nieuws. Alleen maar voordelen dus.

Volg een wijncursus met 20 euro korting

Misschien heb je al een nieuwe hobby op het oog, maar zo niet dan is een online wijncursus wellicht een goed idee. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik betrap mezelf er namelijk op dat ik stiekem vaker wijntjes thuis drink nu de restaurants dicht zijn. Want of je nou zelf uitgebreid hebt staan kokkerellen of je een te gek maaltje hebt afgehaald of thuis laten bezorgen je wilt er natuurlijk wel een lekker wijntje bij drinken. Toch? Want het is aan jou om er een feestje van te maken. Maar wat koop je nou precies? En weet je eigenlijk wel wat je lekker vindt?

Stel je eens voor dat je straks helemaal je eigen wijnvoorkeuren ontdekt en zo keer op keer de juiste flessen wijn in huis weet te halen en ook nog eens weet te pairen bij je zelf gekookte of zelf in huis gehaalde diner. Dat is toch te gek? Vooral met de feestdagen in het zicht. Nu we het voor even moeten stellen zonder advies van de sommeliers bij onze favoriete wijnbars en restaurants, moeten we maar zelf meer leren over wijnen.

Laat WijnSpijs nou toevallig een geheel coronaproof online wijncursus voor je hebben compleet met zes te gekke wijnen die je mag proeven. En ik mag je 20 euro korting geven voor deze cursus!

Hoe je deze wijncursus boekt? Ga naar de website van de WijnSpijs Academy vul de unieke code by-sam-for-wine” in en claim je korting!

Topwijnen om te proeven

WijnSpijs.nl ken je vast wel van de alom bekende WijnSpijs Wandeling door heel Nederland. Samen met de wijnexperts van The Winelist hebben ze zes te gekke wijnen voor je geselecteerd die je gratis thuis bezorgd krijgt samen met een gratis professionele opener.

Je wijndocent Laura gaat je leren hoe je wijn proeft als een echte wijnkenner, waar je op moet letten, hoe je de verschillende wijnstijlen herkent en hoe je je eigen wijnsmaak ontdekt. Zo kun je de volgende keer bij de wijnwinkel zo die ene voor jou geschikte wijn uit het schap grissen of, als we weer uit eten mogen, zo een topwijn aanwijzen op de wijnkaart in het restaurant.

Samen met Laura ga je de meest uitgesproken stijlen wijn van de grootste wijnhuizen ter wereld proeven.

Wijndocent

Laura is de in-house wijnexpert van WijnSpijs.nl en runt het WijnSpijs Magazine. Met haar 10+ jaar ervaring als sommelier heeft ze al behoorlijk wat wijntjes genipt en ze heeft drie WSET gecertificeerde diploma’s op zak. Ook kreeg ze les van ‘smaakprofessor’ Peter Klosse én twee van de drie Nederlandse ‘Masters of Wine’ Frank Smulders en Cees van Casteren.

Bekijk hieronder de trailer:

Foto: WijnSpijs Academy

Ook interessant

Online wijncursus van WijnSpijs | WijnSpijs Academy | WijnSpijs en The WineList komen met een nieuwe online coronaproof wijncursus | wijncursus met 20 euro korting

Translate»
Lees vorig bericht:
Michelinrestaurant Geheim restaurant Graphite Amsterdam
Utrecht krijgt een pop-up sterrenrestaurant met maar liefst drie Michelinsterren!

Staycations zijn populairder dan ooit nu alle horecazaken tot tenminste half december dicht moeten blijven. Lees verder

Sluiten