Restaurant V12 nieuwe zaak in oude metaalwerkplaats in Amsterdam Noord

Wat doe je als je al behoorlijk wat uren in de horeca hebt gewerkt en je nog lang niet klaar bent met gasten het naar de zin te maken, maar iets in je zegt dat je meer wilt?

Dan start je toch gewoon je eigen zaak? En dat is nou precies wat Sander, Floris en Meike dachten en gaan doen. Sander werkte als bedrijfsleider bij Brouwerij Troost op de Cornelis Troostplein in de Amsterdamse Pijp en fantaseerde met mede horecatijgers Floris en Meike over een eigen toko. Het werd meer dan dromen alleen, want op dit moment zijn ze vol aan het verbouwen en binnenkort gaat Restaurant V12 open op de Veldbiesstraat 10-12 in Amsterdam Noord.

Ruim 1,5 jaar heeft het trio gezocht naar een goede plek om hun horecadroom waar te maken en toen ze de oude metaalwerkplaats zagen verloren ze hun hart aan het industriële pand op de broedplaats in Amsterdam Noord. Floris gaat de keuken in en Sander en Meike ‘gaan de voorkant doen’.

Restaurant V12 wordt meer dan ‘alleen een avondzaak’. In het weekend ben je vanaf 12.00 uur welkom voor een kop koffie en in de toekomst komt er ook een kleine bakkerij. ’s Middags kun je neerstrijken voor een driegangenlunch. Aan het einde van de middag begint de borrel en ’s avonds kun je aanschuiven voor het diner dat bestaat uit drie gangen. Je kunt kiezen uit vega, vegan of met vlees/vis. Ze hebben bewust ervoor gekozen om niet à la carte te serveren. Het idee erachter is dat je bij V12 volledig ontzorgd wordt. Dus eenmaal binnen hoef je niet te kiezen en nergens aan te denken, alleen maar lekker genieten. Mocht je toch heel erg graag zelf wat willen kiezen, dan hebben ze ook behoorlijk wat kleinere deelbare gerechtjes die je kunt bestellen.

En goed nieuws voor zonliefhebbers, restaurant V12 heeft een terras waar de zon de hele dag schijnt. Én, je kijkt mooi uit over het water. Een lekker plekje dus om wat te eten en te drinken en te genieten van de zon als hij schijnt.

Restaurant V12
Veldbiesstraat 10-12
Amsterdam Noord
Lunch | borrel | diner | fijn terras

Openingstijden restaurant V12:
Maandag tot en met woensdag gesloten
Donderdag en vrijdag vanaf 17.00 uur
Zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur

Plan je route naar restaurant V12

Ook interessant:

Translate»
Lees vorig bericht:
En de award voor de Paling Patron gaat naar Raymond Plat van Troef

Wist je dat de paling pas sinds 1847 wordt warm gerookt? Voor die tijd rookte men de paling koud. Lees...

Sluiten