Happen, borrelen en dansen doe je bij het nieuwe Roxanne

Roxanne? Wie zul je denken, maar deze Roxanne is een wel heel erg gezellige dame die haar intrek heeft genomen in de voormalige kantine voor marktkooplui aan de Jan van Galenstraat 8. Je weet wel bij de Centrale Markt naast de ‘buik van Amsterdam’ oftewel het Foodcenter.

Roxanne: Restaurant, bar en club in één

Er wordt nu nog een beetje geklust aan Rox (gisteren kon je al een glimp van d’r opvangen tijdens de Heineken Afterwork borrel), maar vanaf volgende week is ze ready to go. En dat betekent dat we een nieuwe spot in Amsterdam West hebben waar we kunnen eten, dansen, drinken en feesten tot in de vroege uurtjes. Yes! Oh en Roxanne heeft ook een terras, dus zonnestralen meepakken kan hier ook.

Roxanne Amsterdam terras

Een vorkje prikken

Even een bodempje leggen voordat je gaat clubben? Dat kan heel erg goed bij Roxanne. Chefs Peter Mooij en Jacob Jostmeijer stonden voorheen in de keuken van Café Panache en het Conservatorium Hotel toveren een driegangenmenu voor je op tafel (€25,=). Het leuke is dat de verse producten afkomstig zijn van het Foodcenter die ernaast ligt.

Marktkantine

En om de oorspronkelijke functie van de locatie extra te onderstrepen zal Roxanne worden ingericht als een kantine. Denk aan kunststof-sportclub meubilair, tegels, tl-verlichting, een neonbord en meer van dat soort dingen.

Gratis feesten

Om de opening van dit nieuwe restaurant slash bar slash club op gepaste wijze te vieren staat er op vrijdag 25 mei een openingsfeest gepland met Kremlin Disco, LAPa en Reza Athar. Oh en bonus: De feesten van Roxanne zijn gratis. Dus geen entreeprijzen. Nice!

Roxanne
Jan van Galenstraat 8
Amsterdam West | Centrale Markt
Diner | drinks | dansjes | terras

Openingstijden:
Vrijdag en zaterdag van 17.00 uur tot 23.00 uur (diner)
Vrijdag en zaterdag van 22.00 uur tot 3.00 uur (club)

Foto credits: Tim Buiting

[mapsmarker marker=”25″]

Tags: Nieuw restaurant bar en club op de Jan van Galenstraat | nieuw restaurant naast de Marktkantine | terras op de Jan van Galenstraat | nieuw restaurant bar en club op de Centrale Markt Amsterdam | nieuw restaurant bar en club in Amsterdam West

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Persijn Amsterdam Oost nieuw
Leuk om te doen: Proef hoe the Dutch Cuisine smaakt bij Persijn Amsterdam

Persijn Amsterdam is het stunning looking nieuwe restaurant in QO Hotel Lees verder

Sluiten