Team achter Bar Fisk komt met BarDak, een Tel Aviv streetfood bar

BarDak zou zomaar je nieuwste hangout van deze zomer kunnen worden, tenminste als je jezelf aankomende zomer wilt badderen in heerlijkheden die de stad Tel Aviv te bieden heeft.

BarDak Tel Aviv streetfoodbar in de Pijp

Want zeg nou zelf, wie wil zich nou niet kopje onder gaan in bergen met heerlijke hummus, falafel, pitabrood, shakshuka en meer van dat soort yummie stuff uit de Israelische stad? En dat kan dus binnenkort bij BarDak, het jongere zusje van BarFisk je weet wel die fijne foodbar in de Pijp. En dit nieuwe telg van het team achter Bar Fisk komt op steenworpafstand van haar grotere broer, namelijk op de Ferdinandbolstraat nummer 12 in de Amsterdamse Pijp. Op de plek waar voorheen Café De Kroeg zat (je weet wel om de hoek van het Marie Heinekenplein). Dus helaas voor de fervente kroegtijgers die hier regelmatig te vinden waren, op naar een nieuwe stamkroeg.

Op dit moment is BarDak nog in aanbouw en ze zijn nu nog druk op zoek naar personeel, maar in juni (en dat is al snel!) gaan ze dan open zodat ze Israeli food cravings kunnen stillen. Nice!

Oh en de nieuwe Tel Aviv streetfood bar BarDak in de Pijp is open voor lunch, diner en late night drinks.
Ben je al bij Roxanne geweest? Deze nieuwe bar, restaurant en club in één is net open!
BarDak
Ferdinand Bolstraat 12
Amsterdam Zuid | Oud-Zuid | De Pijp
Lunch | diner | late night drinks (and snacks?)
Openingstijden volgen snel
icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Bardak

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Bardak 52.357215, 4.890501
Tags: Tel Aviv streetfoodbar | tweede restaurant Bar Fisk | Israelisch eten in Amsterdam | Israelisch restaurant Amsterdam Pijp | hummus eten in Amsterdam de Pijp | nieuw restaurant in de Pijp
Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Roxanne Amsterdam restaurant bar
Happen, borrelen en dansen doe je bij het nieuwe Roxanne

Roxanne? Wie zul je denken, maar deze Roxanne is een wel heel erg gezellige dame Read more

Sluiten