Rue de Ravioli nieuwe pop-up en delicatessenzaak van Robert Kranenborg

Ravioli, kleine deegkussentjes gevuld met heel veel smakelijk genot en vreugde, wie houdt er nou niet van?

Dat moet chef Robert Kranenborg ook gedacht hebben toen hij zijn nieuwe concept Rue de Ravioli samen met Spine & Marrow bedacht. Na weken testen, proeven, testen, proeven en dat in herhaling is sinds afgelopen zondag de nieuwe ravioli pop-up bar en delicatessenzaak van de bekende tv-chef geopend in het pand van Two Chefs Brewing op de Hugo de Grootplein 7 in Amsterdam West. Een plek waar je ravioli kunt proeven en kunt kopen om mee naar huis te nemen. Ik zeg een briljant idee!

Ravioli restaurant en conceptwinkel

En dat proeven van ravioli doen ze bij Rue de Ravioli op een wel heel erg toffe manier, ze hebben namelijk ravioli flights bedacht! Zo heb je FLIGHT RDR-03 waar je kunt knabbelen aan drie verschillende ravioli’s: de ravioli ricotta en citroen met hierbij olijfolie uit Ligurië, witte peper, sechuanpeper en gember, de kabeljauwravioli met citroenvinaigrette, witte soja en olijfolie uit Foggia en kombu (deze schreeuwt er toch om op opgegeten te worden of niet?) en de ravioli gevuld met runderstoof en rode die met jus en sjalotjes komt. Kies je voor FLIGHT RDR-05 dan krijg je een deegpakketje gevuld met paddenstoel, salie, rode wijn en knoflook in een zoete aardappelsaus met espelette peper, een ravioli gevuld met cavolo nero en aardappel in een Parmezaanse kaasbouillon en mierikswortel en in deze flight krijg je ook de kabeljauwravioli te proeven.

Kun je maar geen genoeg krijgen van de ravioli’s? Dan kun je ze ook op repeat zetten.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar deze nieuwe ravioli pop-up staat in ieder geval hoog op mijn to do-lijst!

Rue de Ravioli
Hugo de Grootplein 7
Amsterdam-West | Frederik Hendrikbuurt
Lunch/ uitgebreide lunch
Telefoon +31 6 51 19 23 92

Openingstijden Rue de Ravioli:
Zondag tot en met woensdag van 12.00 uur tot 18.00 uur

Foto’s van de Instagram van Rue de Ravioli geplukt

Plan je route naar Rue de Ravioli

Ook interessant

Ravioli pop-up en proeverij Rue de Ravioli van Robert Kranenborg in Amsterdam West | Rue de Ravioli, het nieuwe ravioli pop-up restaurant en delicatessenzaak van tofchef Robert Kranenborg is geopend in het gebouw van Two Chefs Brewing | ravioli pop-up bar

Translate»
Lees vorig bericht:
Pop-up restaurant De Kok en de Maître Amsterdam
De Kok & De Maître de leukste pop-up van deze winter

Vanaf vandaag is De Kok & De Maître LIZBOA geopend, een wel heel erg bijzondere pop-up restaurant in Amsterdam Oost....

Sluiten