The Seafood Bar opent The Seafood Shop op de Leidsestraat

The Seafood Shop is het nieuwste project van bekende visrestaurants The Seafood Bar. Na drie vistoko’s op de van Baerlestraat, het Spui en de Ferdinand Bolstraat is het tijd voor een heuse viswinkel in Amsterdam Centrum!

The Seafood Shop een echt familiebedrijf

Een viswinkel runnen is blijkbaar waar het allemaal mee begon voor familie de Visscher (ze heten echt zo, over je bestemming naleven gesproken). Het begon allemaal bij Fons de Visscher, Fons was al 27 jaar lang visboer in Helmond. Je kunt dus wel stellen dat hij wat weet van vis. Hij besloot zijn viszaak te verkopen en samen met zijn vrouw naar Amsterdam te verkassen om daar een visrestaurant te openen. En dat was dus zes jaar geleden toen The Seafood Bar op de van Baerlestraat open ging. En dat het een succes was dat weten we wel. Het zit altijd bommetje vol in de visbar op de van Baerle, zowel binnen als buiten. Al snel gingen Zoon Pepijn en dochters Fleur en Eline ook de fish business in en volgden The Seafood Bar op het Spui die een stukje ruimer is en The Seafood Bar op de FeBo. En nu openen ze The Seafood Shop een nieuwe viswinkel in Amsterdam, just like the old days. We hebben dus te maken met een echt familiebedrijf dat zich al decennia lang begeeft tussen de vissen. Super tof!

Viswinkel op de Leidsestraat

En het nieuwe hoofdstuk voor familie De Visscher brengt dus een winkel op de Leidsestraat in hartje centrum van Amsterdam. The Seafood Shop is dan wel geen bar zoals haar grote broertjes, maar ze hoort er qua look and feel uiteraard wel bij. Net zoals de andere zaken wordt The Seafood Shop een lekkere lichte zaak met een fotogenieke inrichting. En ook de vitrines met verse vis op ijs zijn present. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor gebakken vis, vers gesneden kibbeling, haring, verse vis, vissalades, broodjes met vis en meer van dat soort lekkere dingen.

Verse en duurzame vis

Een duurzaam visje happen? Dat is hier geen probleem. Ze werken zoveel mogelijk met MSC en MSA gecertificeerde vis. En ze houden hier ook niet zo van voedselverspilling, dus ze zorgen ervoor dat de hele vis wordt gebruikt en dat er zo min mogelijk wordt weggegooid.

Wanneer The Seafood Shop open gaat? In november, dus nog heel eventjes geduld.

The Seafood Shop
Leidsestraat 61
Amsterdam Centrum
Viswinkel

Openingstijden The Seafood Shop:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”413″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Chez Lorraine Amsterdam brunch ontbijt
Chez Lorraine nieuwe Franse all day brekkiespot in Amsterdam

Chez Lorraine is afgelopen maand stiekempjes open gegaan. Lees verder

Sluiten