Sjefietshe Amsterdams eerste ceviche bar is terug

Sjefietshe, de allereerste ceviche pop-up bar is terug. Seger Abels popte al eerder op in Amsterdam Oost, de Vijzelstraat en The Hoxton met zijn Amsterdamstijl ceviche. En nu is Sjefietshe terug!

Sjefietshe restaurant Jacobsz

Sjefietshe pop-up in Jacobsz Amsterdam

Van 14 tot en met 16 april (Paasweekend) vind je deze tijdelijke raw fish bar in de bovenruimte van Restaurant Jacobsz aan de Ringdijk in Amsterdam Oost. En ook nu weer kun je je tegoed doen aan rauwe vis gerechten die je even naar Latijns-Amerika brengen. Verwacht geen super ingewikkelde dishes bij dit pop-up restaurant, maar gewoon super lekkere ceviche in een Amsterdams jasje. Uiteraard bereid met goede (lokale) producten. De Amsterdamse Dorstlust en Two Chefs Brewing zorgen voor de natjes om de ceviche weg te spoelen.

4-gangen sjefietshe

Zin gekregen om aan te schuiven bij dit pop-up restaurant? Je kunt tickets bestellen via deze link.

Je krijgt dan een 4-gangen diner (+ amuse) inclusief een bijpassend drankarrangement (+ welkomscocktail) voor €57,50 per persoon. Wat er voorbij gaat komen? Niet persé traditionele ceviches, maar culinaire creaties met een Amsterdamse twist. Ohh en het dessert bevat geen vis, just so you know.

Nachtvissen met Sjefietshé

Voor degenen die vaak last hebben van midnight munchies is ‘nachtvissen’ een uitkomst. Op zaterdagnacht zul je vanaf 0.00 uur verwend worden met een te gek nachtdiner.

Good to know: Als je een ticket koopt is het ook gelijk een reservering. Annuleren is niet mogelijk. Meldt in de comment op je voor een alcoholisch drankfestijn gaat of dat je liever op de non-alcoholische tour gaat.

Inloop is van 19.00 uur tot 19.30 uur. Voor het nachtdiner kun je van 23.30 uur tot 0.00 uur binnenwandelen.

Sjefietshe x Jacobsz
Ringdijk 1
Amsterdam Oost
Pop-up | diner

Meer over restaurant Jacobsz Amsterdam

Bekijk de website van de eerste ceviche bar van Amsterdam.

 

Translate»
Lees vorig bericht:
ramen noodlesoep recept zelf maken
Ramen recept om zelf ramen noodlesoep te maken

Is het je al opgevallen dat ik gek ben op ramen noedelsoep? ;) Vooral met dit koude weer is zo'n...

Sluiten