Two Chefs Bar nieuwe bierproeflokaal van Two Chefs Brewing in Amsterdam West

Two Chefs Bar wordt een nieuwe bar in Amsterdam West.

Two Chefs bar en resto

Wie weleens heeft gelurkt van de brouwsels van bierbrouwers Two Chefs Brewing weet hoe gruwelijk fijn bier ze maken. Je kunt hun bieren natuurlijk al behoorlijk goed drinken bij Bar Alt. Het andere project van Sanne Slijper en Martijn Disseldorp. En nu hebben ze hun oog laten vallen op het pand van Razmataz. Panden moet ik zeggen, want het Razmataz besloeg bijna het hele rijtje panden aan de Hugo de Grootplein. Maar Razmataz sluit haar deuren en geeft het stokje door aan de mannen van Two Chefs Brewing. Er wordt nog even wat gefacelift, maar vanaf april kunnen we op de Hugo de Grootplein 7 terecht bij Two Chefs Bar voor speciaal bier, een ontbijtje, kop koffie, lunch, borrel en/of diner. Op de kaart komt met name comfort food. Mjam klinkt goed!

Bar met terras

En de panden aan de Hugo de Grootplein hebben een hele fijne bonus: het heeft een te gek terras. Perfect dus voor zonaanbidders die wel van lekker biertjes in de zon drinken houden. Oh en als je niet zo van bier houdt is het geen probleem. Bij Two Chefs Bar schenken ze met alle liefde een glaasje wijn voor je in. Dat wordt biertjes en/of wijn drinken in de zon dit voorjaar en deze zomer bij deze nieuwe bar in West! Ik kan niet wachten totdat Two Chefs Bar open gaat!

Two Chefs Bar
Hugo de Grootplein 7
Amsterdam West
Ontbijt | koffie | lunch | borrel | diner | bierproeflokaal

Foto: van de Facebookpagina van Two Chefs Brewing geplukt

[mapsmarker marker=”276″]

Ook leuk om te lezen:

Tags: Two Chefs Brewing opent een nieuwe bierproeflokaal en restaurant in de oude Razmataz op de Hugo de Grootplein | bierbrouwers Two Chefs Brewing opent een bierbar in Amsterdam West | nieuwe bierbar in Amsterdam West | bierproeflokaal in Amsterdam West

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Slagerij De Beurs Amsterdam Rembrandtplein
Zuurkool pop-up Choucrouterie van Brandt & Levie wordt Slagerij De Beurs

Zuurkoolfanaten kunnen momenteel hun hart ophalen bij Choucrouterie. Lees verder

Sluiten