Sticky Fingers Amsterdam nieuwe sweetness heaven

Het regent kleine mooie gebakjes, muffins met glazing, verse croissantjes, sticky kokosmakronen, zachte pretzels en nog meer lekkers bij het net geopende Sticky Fingers Amsterdam. Deze allereerste eco patisserie van Amsterdam vind je op de Amstelveenseweg waar ooit Michelin de banden voor je wisselde. Waar je ooit met je auto naar binnen reed om eruit te komen met een nieuwe set banden, wandel je nu naar binnen met een zoete trek en rol je naar buiten met een volle buik.

sticky-fingers-ontbijt-lunch-koffie-amsterdam  Sticky Fingers Amsterdam WestSticky Fingers Amsterdam patisserie West

Zoete lekkernijen bij Sticky Fingers

Bij de vitrine en counter is het even een kwijlmomentje als je alle zoete huisgemaakte lekkernijen ziet. Wat dacht je van een lemon meringue tartelette, een klein taartje met banaan en toffee of een muffin met een sticky glazing? Of een chocolate nemesi (ook glutenvrij). Mjam. Ennnn al het lekkers is homemade en biologisch dus extra fijn!

Sticky Fingers Amsterdam patisserie West

De signature sweet treat van Sticky Fingers is de kokosmakroon. Deze kokossnack is lekker zacht van binnen en lekker crunchy van buiten. En het houdt niet op want je kunt deze bite extra yummy maken door hem te toppen met een to die for karamelsaus, chocoladelaag of een frambooscoating.

Sticky Fingers en de hartige trek

Ben je niet zo’n zoetekauw? Dan kun je ook een verse pretzel nemen of een quiche.

Taart gebak Amsterdam Sticky Fingers

De komst van Sticky Fingers fleurt dit eerder een beetje troosteloze stukje van de Amstelveensweg flink op. De nieuwe eco patisserie is een vrolijke en frisse spot waar je lekker even kunt neerstrijken voor een ontbijt, lunch of een kop koffie. Ook is het een ideale spot om even te meeten met wat lekkers on the side.

Sticky Fingers
Amstelveensweg 3
Amsterdam West
Ontbijt | lunch | koffiespot

Openingstijden:
Iedere dag van 7.00 uur tot 18.00 uur

[mapsmarker marker=”286″]

Translate»
Lees vorig bericht:
beste oliebollen van Amsterdam De Bakkerszonen
De beste oliebollen van Amsterdam De Bakkerszonen pop-up

Oliebollen! Oh yeah ze zijn er weer. Dat moment dat je na maanden geen oliebol aangeraakt te hebben je tanden...

Sluiten