Taka Zoku Shou Japanse streetfood spot in de Jordaan (PERMANENT GESLOTEN)

Taka Zoku Shou is de nieuwe Japanese food shop van Taka. Jawel de Taka die je wellicht wel kent van Taka’s Japanese Kitchen. Eerst te vinden als pop-up ramen noodles restaurant in Toko Dun Yong op de Wallen waarvan ik de ramen tot de beste ramen noodles van Amsterdam Centrum uitriep. Vervolgens waren de ramenbowls van Taka voor heel even bij Taka’s Kitchen op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West te vinden. Maar Taka vertrok al redelijk snel bij het ramenrestaurant op de Jan Pieter Heijestraat en de Japanse spot werd omgedoopt van Taka’s Kitchen naar Betsu Baru.

Taka Zoku Shou Japanse food shop

En nu heeft de uit Japan afkomstige Taka dus weer een nieuwe spot geopend: Taka Zoku Shou op de Tweede Egelantiersdwarsstraat middenin de Jordaan. Vorige week was de soft opening van deze nieuwe spot. Taka noemt het zelf op zijn Facebookpagina een Japanese restaurant slash Japanese street food specialized shop. En ik ben uiteraard rete benieuwd of hij ook hier ramen gaat serveren en natuurlijk de okonomiyaki. Dus dat wilde ik aan Taka vragen, maar helaas heb ik hem nog niet te pakken gekregen. Er zit dus maar één ding op: heel erg snel naar Taka Zoku Shou om te kijken, proeven en te testen. En zodra er meer bekend is over wat Taka nou precies serveert in zijn nieuwe Japanse restaurant in de Jordaan lezen jullie dat uiteraard gelijk terug op bySam.

Je kunt natuurlijk ook gewoon thuis ramen eten. Hoe dan? Nou gewoon zelf dit heerlijke noodle soup gerecht maken. Met dit ramenrecept maak je helemaal zelf je ramen in je eigen keuken. Super leuk om te doen en nog leuker om op te eten.

Taka Zoku Shou
Tweede Egelantiersdwarsstraat 9
Amsterdam Centrum | De Jordaan
Diner

Openingstijden:
Taka verandert zijn openingstijden nogal eens. Dus hou vooral zijn Facebookpagina in de gaten voor de actuele openingstijden.

[mapsmarker marker=”54″]

Tags: Taka opent nieuwe spot in de Jordaan | Japanse Taka opent Japans restaurant op de Tweede Egelantiersdwarsstraat in Amsterdam Centrum | nieuw Japans restaurant in de Jordaan | nieuw Japans restaurant in Amsterdam Centrum | nieuwe Japanse streetfood spot in Amsterdam

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Merkelbach terras Amsterdam Oost
12x lekker uit eten in een zomerse tuin

Oeh la la wat een heerlijke lange zomer is het toch. Lees verder

Sluiten