Deze burgerbar is heropend met een nieuwe smoel

Wow kleurrijk is het zeker te noemen. Het nieuwe interieur van burgerbar Ter Marsch & Co is vernieuwt en het is alles behalve minimalistisch.

Het NH Hotel aan de Vijzelstraat waar Ter Marsch & Co in zit onderging een facelift. Laten wij maar meedoen dachten ze van Ter Marsch & Co en het resultaat is een explosie van bloemen (een knipoog naar de Amsterdamse Bloemenmarkt om de hoek), prints, kleuren en mozaïeken. Verder vind je veel robuust staal, beton en donker hout in het interieur. Maar ook marmer, messing en velours zijn gebruikt om de tent om de verschillende hoekjes van deze burgerbar op te fraaien. Ontwerpbureau Dark&Stormy is verantwoordelijk voor het vernieuwde interieur van de burgerbar.

Ter Marsch & Co all day burgerbar

En ook al is het interieur vernieuwd, de burgers zijn gebleven. Zo kun je kiezen uit de Oh’ Cheeus met Scottish Angus, Tonkatsu van Japans Wagyu, Scottish Angus en Oosterse buikspek en The Big Marsch met twee burgers op elkaar. Ook hebben ze steaks van de Big Green Egg. Bij Ter Marsch & Co kun je zowel overdag als ’s avonds happen in hun burgers, steaks, salades en sides.

Zin in een cocktailtje? Bij de eilandbar bevindt zich de cocktailstation waar je hun signatuurcocktails zoals Tease Me, Dirty Maria en 50 Shades of Red of een klassieke cocktail kunt scoren. Maar een biertje, wijntje of een fris kan natuurlijk ook.

Burgerbar Ter Marsch & Co Amsterdam Centrum

Ter Marsch & Co Amsterdam
Vijzelstraat 4
Amsterdam Centrum
Lunch | snacks | diner | lekker laat eten

Openingstijden Ter Marsch & Co Amsterdam:
Maandag tot en met donderdag van 11.00 uur tot 0.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 1.00 uur
Zondag van 11.00 uur tot 0.00 uur

Foto credits: Ter Marsch & Co Amsterdam

[mapsmarker marker=”193″]

Tags: burgerrestaurant Amsterdam Centrum | burger bar Amsterdam Center | burgers eten in Amsterdam | burgerbar aan de Vijzelstraat | waar kun je burgers eten in Amsterdam? | where to eat burgers in Amsterdam?

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Sjefietshe terras Amsterdam
Sjefietshe heeft de x-factor

'Jij hebt gewoon de x-factor,' ik hoor het Henkjan Smits nog steeds zeggen. Lees verder

Sluiten