The Grand Beach een nieuw stadsstrand in hartje Amsterdam

The Grand Beach is de nieuwe tropische walhalla van Hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

The Grand Beach urban beach

Het is alsof je je aan de Côte d’Azur waant. Zwierige palmbomen, zand aan je voeten, loungestoelen…bij het nieuwe stadsstrand The Grand Beach heerst een chique St. Tropez vibe terwijl je je gewoon in hartje Amsterdam begeeft. Staycation wordt zo wel heel erg fijn. Een plateau fruits de mer en een glaasje bubbels erbij en je zit helemaal zomers goed!

Of wat dacht je van aubergine of hele forel van de BBQ, of een halve kreeft met béarnaisesaus? Of entrecôte met béarnaisesaus of boneless spareribs? Mjam niet verkeerd toch?

Terwijl je jezelf hebt geïnstalleerd in een van de vele verschillende beach corners kun je met je smartphone je bestelling doorgeven zodat de ober je eten en drinken naar je tafel kan brengen. Op deze manier is stadsoase The Grand Beach helemaal coronaproof.

Film kijken op het strand

Zelfs wanneer de zon is ondergegaan is het nog steeds goed toeven bij The Grand Beach, want als de maan het overneemt van de zon gaat het witte doek op en kun je op bepaalde dagen genieten van de Piper-Heidsieck Cinema Nights. De aankomende filmavonden zijn: 13, 20 en 27 augustus en 3 en 10 september. Er worden alleen blockbusters getoond die minimaal een 7,5 op IMDb hebben gescoord. Dus pak je unlimited popcorn en glas Piper-Heidsieck Champagne er maar bij en laat de film maar van start gaan!

Van te voren een vorkje prikken? Dat kan natuurlijk ook. Maak hiervoor een aparte reservering.

Urban beach The Grand Beach is er tot en met 13 september 2020.

The Grand Beach
Oudezijds Voorburgwal 197
Amsterdam Centrum
Lunch | drinks | diner | terras | stadsstrand

Openingstijden The Grand Beach:
Maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur

Plan je route naar The Grand Beach

Ook interessant:

Fotocredits: Levi Hernández

Tags: stadsstrand in Amsterdam Centrum | nieuw stadsstrand in Amsterdam | The Grand Sofitel Hotel heeft een nieuw stadsstrand in hartje Amsterdam | de mooiste stranden van Amsterdam | beste terrassen van Amsterdam | open air bioscoop Amsterdam |

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Belhamel IENS Insider Amsterdam
Bij deze restaurants met fijn terras aan het water is een vorkje prikken wel heel erg fijn

Jemig wat wordt het aankomend weekend heerlijk tropisch warm weer! Read more

Sluiten