Troef Amsterdam nieuwe restaurant van oud-chef 212

Troef Amsterdam dat binnenkort open gaat in Amsterdam Oost wordt een zaak om in de gaten te houden.

Dit nieuwe restaurant dat op de plek gaat komen waar Pizzabar Heart al een tijdje zat is namelijk van Raymond Plat die tien jaar lang met Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot (tweesterrenzaak 212) heeft gewerkt en daarmee zijn functie als chef bij 212 inruilt voor het mede-eigenaarschap van Troef Amsterdam. Hij gaat dit uiteraard niet solo doen. Het team achter deze nieuwe horecazaak bestaat namelijk uit vier mannen. Naast chef Plat zijn ook Niels Leijssenaar (Ron Gastrobar) en de twee eigenaren van Escobar, Roderick Kunst en Willem Alberts betrokken.

Wat we van Troef Amsterdam kunnen verwachten? Hun belofte: Troef wordt een plek waar je je lekker thuis zult voelen, waar je kunt smikkelen van gerechten met een Franse twist en een goed glas wijn kunt scoren.

Wanneer dit nieuwe restaurant in Amsterdam Oost open gaat is nog niet bekend, maar ik kan er stiekem al niet op wachten!

Troef Amsterdam
Schollenbrugstraat 8
Amsterdam Oost
Diner

Openingstijden Troef Amsterdam:
Volgen nog

Bekijk hun Instagrampagina

Plan je route naar Troef Amsterdam

Ook interessant:

Foto: screenshot van Instagram

Troef Amsterdam nieuwe hotspot in Amsterdam Oost | restaurant Troef Amsterdam opent binnenkort in het oude pand van Pizzabar Heart in Amsterdam Oost | oud-chef sterrenzaak 212, oud-medewerker Ron Gastrobar en eigenaren Escobar openen restaurant Troef Amsterdam om de hoek van de Weesperzijde in Amsterdam Oost | restaurant Troef Amsterdam wordt een restaurant met een Franse slag

Translate»
Lees vorig bericht:
Wijnkelder restaurant café De Willem opent in de Haarlemmerpoort

Restaurant Café De Willem is de nieuwe horecazaak met wijnkelder dat in de monumentale Haarlemmerpoort komt. Lees verder

Sluiten