Umami Park, het allerleukste Asian streetfoodfestival, is terug!

UMAMI Park 2018 staat voor de deur. Vorig jaar fleurde dit Asian streetfoodfestival voor het eerst de tuin van De Tropen en het Oosterpark op en dit jaar is het wegens succes terug! Maar dan wel bigger and better!

UMAMI Park 2018 extra veel oosterse streetfood bites

Was UMAMI Park vorig jaar nog ‘maar’ twee weekenden, dit jaar duikt UMAMI Park maar liefst drie weekenden op in de dromerige tuin van De Tropen. Daarnaast zijn ze er per keer extra lang, niet alleen de zondag zoals vorig jaar, maar zowel de zaterdag als de zondag. Dus dit jaar extra veel umamifun!

Even een opfrisser nodig van hoe UMAMI Park ook alweer was vorig jaar? Hieronder een paar foto’s om je weer even in de UMAMI Park sfeer te krijgen.

UMAMI Park de Tropen

Het streetfoodfestival vindt plaats in de tuin van De Tropen en de weggetjes naar het pand toe. Maar het was zo druk dat het al gauw uitbreidde tot de speelvijver en het Oosterpark. Oh boy wat was het gezellig!

UMAMI Park draait om heerlijke Oosterse smaken en daar horen waanzinnige bites natuurlijk bij. Je zag en rook dan ook overal de meest heerlijke oosterse lekkernijen. Van zalmwraps tot aan Japanse pancakes. Ik wilde echt alles eten, maar helaas is dat niet gelukt. Maar het fijne is dat ze dit jaar maar liefst het hele weekend er zijn, dus extra veel kans om alle dat lekkere Aziatische voer uit te proberen.

Umami Park asian street food

En natuurlijk waren er ook tropische drankjes om je dorst te lessen.

Anyone a bao bun? Biertje erbij en je zit voorlopig nog wel even goed!

Duck Truck Centraal Station Amsterdam

Meer dan alleen eten

Maar UMAMI Park draait meer dan alleen om je smaakpapillen verwennen. Er zijn ook verschillende activiteiten voor de kleintjes, er zijn mooie Aziatische spullen die je tafel mooi maken te koop, ook zijn er verschillende workshops, expo’s, Aziatische cultuur en is er Oosterse muziek. Eigenlijk alles om een middag in de prachtige tuin van De Tropen tot een waar feest te maken.

Data UMAMI Park 2018 in het Oosterpark

Heb je je (digitale) agenda er inmiddels bij gepakt? Ok, blok dan de volgende weekenden voor je dosis umami-ervaring:

  • zaterdag 25 en zondag 26 augustus
  • zaterdag 22 en zondag 23 september

Oh en vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten bij het Facebookevent. Kunnen je vrienden je komen opzoeken 🙂

Tot bij UMAMI Park 2018! Je kunt dit Aziatische streetfoodfestival het beste bereiken via het Oosterpark. Wanneer je de ingang vanaf de Linnaeusstraat neemt dan zie je het festival na een paar meter aan je rechterhand.

Tags: UMAMI Park 2018 | Asian streetfoodfestival Amsterdam | festival in het Oosterpark | Aziatisch streetfoodfestival in het park | Umami Park is terug!

Translate»
Lees vorig bericht:
NENI Amsterdam restaurant Midden-Oosters
NENI Amsterdam opent in een oude garage in Amsterdam Zuid

NENI Amsterdam komt naar Amsterdam. Het succesvolle en stijlvolle restaurant Lees verder

Sluiten