Chef van Librije’s Zusje opent Café Cliché in Amsterdam Oost

Café Cliché het laagdrempelige restaurant van Sidney Schutte wordt een plek waar iedereen gezellig kan aanwaaien en aan kan schuiven. De chef van Librije’s Zusje opent eind augustus van dit jaar deze nieuwe brasserie op de Middenweg in Amsterdam Oost waar je eet zonder opsmuk en tierelantijn.

Café Cliché chille brasserie in Amsterdam Oost

Chef Schutte staat met name bekend om zijn kunstige bordjes en bijzondere creaties bij sterrenzaak Librije’s Zusje, maar bij zijn nieuwe restaurant Café Cliché draait het meer om de smaak en gerechten waar je met z’n allen gezellig van kunt happen. Simpel, bom vol smaak en funky dat is wat je van de nieuwe brasserie van Sidney Schutte kunt verwachten. En dus zo toegankelijk dat iedereen even binnen kan wippen voor een bordje van chef Schutte.

Oei, dit klinkt behoorlijk goed en ik kan niet wachten totdat deze nieuwe brasserie van de chef van Librije’s Zusje in augustus open gaat.

Update 1 juli 2018: David Baxter wordt de chef bij Café Cliché. Baxter kookte voorheen bij La Rive in het Amstel Hotel en Madam in de A’dam Toren.

Ook eentje om naar uit te kijken: NENI Amsterdam wordt dé plek om lekkers uit het Midden-Oosten te eten en gaat in oktober open in de oude Citroëngarage op het Stadionplein. Dit giga restaurant wordt het grootste restaurant van Amsterdam en krijgt naast een restaurant ook een deli en een bar.

Geen zin om te wachten op al die plekken die nog open moeten gaan? Deze foodspots zijn net open, dus je kunt er deze week al heen!

Café Cliché
Middenweg 35
Amsterdam Oost
Diner

Foto: Afkomstig van het Instagram account van Sidney Schutte

[mapsmarker marker=”37″]

Tags: Sidney Schutte opent restaurant in Amsterdam Oost | Chef Sidney Schutte opent restaurant café op de Middenweg | chef van Librije’s Zusje opent restaurant in Amsterdam Oost | Chef Schutte opent laagdrempelige brasserie in Amsterdam Oost | nieuwe restaurants in Amsterdam Oost | nieuw restaurant op de Middenweg in Amsterdam Oost | waar uit eten in Amsterdam Oost? | topkok Librije’s Zusje opent een brasserie restaurant in Amsterdam Oost

Translate»
Lees vorig bericht:
Umami Park 2018
Umami Park, het allerleukste Asian streetfoodfestival, is terug!

UMAMI Park 2018 staat voor de deur. Lees verder

Sluiten