Vanaf vandaag open: Café Panache

Met zulke voorbeeldige grote broers (Hugo’s Bar & Kitchen op de Hugo de Grootplein, Bar Franklin op de Amstelveenseweg en Americano op de Amsteldijk) kun je wel raden dan dat de verwachtingen hoog gespannen zijn. Het voordeel is dat je van goede huize komt en dat je als Benjamin van het stel de kunsten van het vak hebt kunnen leren. Dat je hebt kunnen meegluren zodat je weet hoe het moet.

Café Panache op de Ten Katemarkt in Amsterdam Oud-West knipt vandaag haar lintje door en daarna mag het nieuwsgierige publiek op zoek gaan naar een plekje om lekker te vertoeven en proeven van de kookkunsten van Panache.

Tijdelijke cocktailbar

Mocht je je afvragen wat er voorheen zat. Mijn schoenmaker…maar die geef ik uiteraard graag op voor een nieuwe hotspot en mijn grote liefde: Eten. Daarna heeft pop-up cocktailbar Mercato Campari tijdens de “work in progress” de bar en stoelen even warm gehouden (en toen zag het er al flitsend uit) en nu is de gehele voor- en achterruimte omgetoverd tot de nieuwe hotspot Café Panache.

Zo zag de pop-up cocktailbar eruit en de geruchten gaan dat de barinrichting is gebleven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heerlijk borrelen of dineren

Zoals het ernaar uitziet zal Café Panache de plek bij uitstek zijn voor een gezellige borrel (met snacks!) of heerlijk diner. Op de kaart staan barfoods en snacks zoals BBQ calamaris, kroketjes van Ibericoham en vistaco’s, voorgerechten (o.a. steak tartare, knapperige kikkerbilletjes erwtensoep), hoofdgerechten (vis, kreeft, T-bone steak), kleine sides (andijvie bacon rollen, salade en frietjes) en zoet (zoals chocolade fondant, crème brulee of een kaasplankje). Als je hieruit niet wat lekkers kunt kiezen weet ik het ook niet meer.

Restaurant Cafe Panache Amsterdam West Ten Katestraat

Mijn reservering staat, dus binnenkort uitgebreid verslag op bysam.nl van deze nieuwe hotspot op de Ten Katestraat in Amsterdam West.

Reserveren bij Cafe Panache

Dat kan hieronder:

cafepanache.nl

Translate»
Lees vorig bericht:
De Koffieschenkerij Amsterdam centrum Wallen Oude Kerk
De Koffieschenkerij het schattigste koffietentje in de Oude Kerk

Ken je dat? Van die gelukzalige momentjes waarin je je beseft dat je een pareltje hebt ontdekt? Dat gevoel had...

Sluiten