Dit wil je niet missen: limited veggie first menu bij Goldfinch Brasserie

Vanaf volgende week is het sexy veggie tijd bij Goldfinch Brasserie.

Want van 11 maart tot en met 11 april staan de culinaire schijnwerpers volledig gericht op groentes bij de brasserie in het Waldorf Astoria Hotel. Tweesterrenchef Sidney Schutte staat al behoorlijk bekend om zijn creatieve manieren om vlees te vervangen en zijn smaakcombinaties en de aankomende tijd kan hij helemaal los gaan met zijn culinaire vegetarische verrassingen.

Vega menu bij Goldfinch Brasserie

Anno 2019 zijn veggies hotter dan hot. Ik vind het prachtig om te zien wat chefs met groen kunnen doen en hoe gerechten met groentes steeds mooier, smaakvoller en creatiever worden. Zo at ik laatst bij restaurant Bord’Eau* nog het nieuwe groentemenu en ik was echt blown away van de umami in de gerechten en de bijzondere smaken waarmee ik om de oren werd geslagen die avond. Veggie first is helemaal van deze tijd en niet zo gek want zijn zo veelzijdig en als je met goede producten werkt en de juiste kooktechnieken toepast kunnen het ware smaakbommen worden. En niet te vergeten het is beter voor onze aarde en duurzamer dan vlees eten. Ik vind het dan ook goed om af en toe vlees te laten staan en voor groen te gaan, vooral als het gaat om waanzinnig lekkere groentegerechten. En dat kun je natuurlijk wel overlaten aan sterrenchefs zoals Sidney Schutte.

Vanaf 11 maart tot en met 11 april kun je dus bij Goldfinch Brasserie aanschuiven voor een drie of viergangen all about greens menu. En ik kan je nu al vertellen dat dit een buitengewoon culinaire ervaring gaat worden met vuurwerk in de mond en dat soort praktijken. Hoe buitengewoon en bijzonder ga ik zelf aanstaande dinsdag ervaren, want dan zijn er twee stoelen en een tafeltje gereserveerd voor mij en mijn vriend. En uiteraard lees je terug op bySam hoe deze avond verloopt.

Reserveren vega menu Goldfinch Brasserie

Wil je deze bijzondere culinaire ervaring ook meemaken? Reserveer dan een tafeltje voor het speciale vegetarische menu van chef Sidney Schutte bij Goldfinch Brasserie. Reserveren kan via de mail door te mailen naar restaurants.amsterdam@waldorfastoria.com of telefonisch via 020 – 718 4643.

Goldfinch Brasserie @Waldorf Astoria Amsterdam
Herengracht 542-556
Amsterdam Centrum
Diner | vega

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag van 17.30 uur tot 22.30 uur

[mapsmarker marker=”144″]

Tags: vegetarisch menu | sterrenchef kookt groentemenu | Goldfinch Brasserie Waldorf Astoria Hotel Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Paaseiland Amsterdam West stadstrand
Paaseiland nieuw ‘beach resort’ aan ’t IJ

Een biertje drinken i n een hangmat terwijl je over 't IJ tuurt kan bij Paaseiland. Lees verder

Sluiten