Stel je voor, een topchef die de gerechten die op zijn menukaart staan voor jou kookt in jouw keuken! Nou dat kan dus gewoon!

Ik weet niet het het met jou zit, maar zodra ik voor meer dan vier man moet koken raak ik gestresst.

En dat terwijl ik het vreselijk leuk vind om heel veel mensen aan mijn eettafel te verwelkomen. Een mannetje of tien of vijftien tegelijk aan tafel, ja hoor te gek. Maar hoeveel we ook voorbereiden vervolgens ben ik de hele avond alsnog bezig met het diner en ik mijn servies telt twaalf stuks van alles dus dan moet je weer voor een paar man andere borden en kommetjes. Grrr nee niet ideaal dus. Maar vorige week kreeg ik dus een preview diner van een nieuw concept waar al bovenstaande sores ondervangen worden: Wolf on Location.

Bekijk hieronder een recapvideo van de avond.

Wolf on Location

Chef Michael Wolf kookt al jaren de sterren van de hemel bij het gelijknamige restaurant Wolf Atelier. Je weet wel dat toffe zwevende glazen restaurant vlakbij Amsterdam Centraal Station. Je eet er kunstige opgemaakte bordjes met mooie gerechten met waanzinnig uitzicht voor een betaalbare prijs. En met het concept Wolf on Location eet je dezelfde gerechten als bij het restaurant en betaal je ook nog eens dezelfde prijs als wanneer je in het glazen restaurant zou aanschuiven. Wil je dat ze ook servies meenemen? Check! Liever je eigen porselein gebruiken? No problemo. Wil je dat ze ook de wijn en glazen regelen? Doen ze ook gewoon. Uiteraard rekenen ze wel kosten voor het keuken- en bedienend personeel. Is er extra apparatuur nodig? Ook die kosten worden doorberekend. Op basis van foto’s keuren ze of je keuken(tje) geschikt is om je dinner party vlekkenloos te laten verlopen. Wil je dat chef Wolf zelf ook meekomt en in je keuken kookt, dan betaal je weer afzonderlijk. En vanuit Amsterdam rijden ze naar alle uithoeken van Nederland, dus het maakt niet uit of je nou in Amsterdam, Leeuwarden of Maastricht woont.

Zoals ze je keuken aantreffen is ook hoe ze het achterlaten. En terwijl deze profs je diner voorbereiden kun jij gewoon aan tafel zitten en met je gasten kletsen. Best wel heel erg chill dus.

Chef Michael Wolf restaurant Wolf Atelier Amsterdam
voor je het weet staat deze tofchef in jouw keuken te kokkerellen

Om een beetje een idee te krijgen hoe Wolf on Location in zijn werk gaat werd ik vorige week uitgenodigd bij Michael Wolf thuis. Terwijl de uit Oostenrijk afkomstige chef zijn ding deed in zijn keuken zaten wij lekker met een glas wijn voor onze neus en kregen we het ene na de andere prachtig opgediend en mooi uitgevoerd gerecht geserveerd.

Hierboven op links koolrabi van de BBQ met zwarte truffel met mosterdkruid. En rechts een tartaar van langoustine met dashi en hollandaisesaus. En dit laatste gerecht is de winnaar van de avond. Niet voor niets wordt Wolf wel eens de koning van tartare genoemd. Wat een fantastisch gerecht is dit! Mooie rauwe langoustine, een geweldige smaakvolle saus en dan dat hartige van die kuit.

Michael Wolf

Maar er volgen nog meer gerechten. In totaal kregen wij zes gangen voorgeschoteld.

Wolf on Location restaurantvoer Amsterdam
zeebaars met bloemkool, basilicum en dille
Chef bij je thuis laten koken Wolf on Location
entrecote met meiraap, paddenstoel en aardappel
Restaurantgerechten bij jou thuis Wolf on Location
dessert van chocolade, hazelnoot en banaan

Na het geweldige diner kon ik zo op de fiets naar huis. Net zoals je dus in een restaurant eet. En als chef Wolf en zijn team bij je thuis komen koken heb je dus ook geen omkijken naar de afwas, het poleren van de wijnglazen en het opruimen. En de meeste mise en place activiteiten vinden plaats in de keuken van het restaurant zelf, dus ze zullen ook niet de hele dag huishouden in je keuken.

Meer info over Wolf on Location

Wil je ook chef Wolf in jou keuken hebben? Je kunt Wolf on Location boeken via de reserveringsmodule op hun website.

Tags: Stel je voor, een topchef die de gerechten die op zijn menukaart staan voor jou kookt in jouw keuken! Nou dat kan dus gewoon! | chef kookt bij je thuis

Translate»
Lees vorig bericht:
Twenty Third Bar hotel Okura Amsterdam
Ik mocht de nieuwe cocktails shaken en proeven in de skybar van het Okura Hotel Amsterdam

Op de 23e verdieping van het Hotel Okura Amsterdam houdt zich een skybar schuil met een waanzinnig uitzicht: Twenty Third...

Sluiten