Moak Pancakes de Pijp nieuwe pancakeparadijs opent binnenkort in de Amsterdamse Pijp

Moak Pancakes de Pijp is de Benjamin van de Moak pancakesfamilie.

Moak Pancakes begon ooit in 2016 op de Clercqstraat als Mook Amsterdam en was de eerste spot in Amsterdam waar de American style pancake werd opgeleukt en je in een urban en relaxed setting fluffy pannenkoeken kon snaaien. Top concept natuurlijk, want wie houdt er nou niet van een goed belegde pannenkoek? En die van Moak Pancakes komen met gruwelijk fijne toppings zoals gegrilde bacon, pulled chicken, cheddar kaas en Canadese maple syrup. Hallo perfect anti-kater ontbijtje! Of wat dacht je van chocolade en fruit op je stapel pancakes?

Moak Pancakes vegan en healthy

Het ging als een trein met Moak Pancakes en eigenaren Sten en Sammy openden een tweede locatie: Moak Pancakes City Center op de Jodenbreestraat. En ook de healthy en vegan trend is deze twee coole mannen niet ontgaan dus hoppa daar kwamen de vegan pancakes. Hun pancakes waren altijd al een tikkei gezonder omdat ze zijn gemaakt zonder suiker en met biologisch volkoren meel en bio melk. En de gezonde toppings bleven (wat dacht je van hummus en een veggie load?) en samen met een vegan pancake werd Moak Pancakes dus ook helemaal vegan lovers proof.

Oh en wil je je pancake sessie boozen? Dat kan! Ze hebben champies en mimosa’s op de kaart staan.

Moak Pancakes de Pijp

En na twee succesvolle zaken is het nu tijd om de Amsterdamse Pijp te veroveren. Want Moak Pancakes de Pijp strijkt vanaf 1 november neer in de Ferdinand Bolstraat. As we speak wordt er binnen hard gewerkt aan een knap pancakes walhalla compleet met binnentuin. Dat betekent dat er een bak met licht binnenkomt bij deze derde Moak Pancakes vestiging.

Ik kan in ieder geval niet wachten tot de opening van deze derde Moak!

Moak Pancakes de Pijp
Ferdinand Bolstraat 11
Amsterdam de Pijp | Oud-Zuid
Ontbijt | lunch | brunch

Openingstijden Moak Pancakes de Pijp:
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag en zondag van 8.00 uur tot 17.00 uur

[mapsmarker marker=”234″]

Foto: van de Instagrampagina van Maok Pancakes geplukt

Tags: Moak Pancakes opent derde ontbijtrestaurant in Amsterdam | nieuw pancakes spot in de Pijp Amsterdam | Moak Pancakes opent op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp | pancakes eten in Amsterdam | American pancakes in Amsterdam | vegan pancakes eten in Amsterdam | lekkerste pancakes van Amsterdam | waar lunchen in de Amsterdamse Pijp? | anti-kater ontbijtje

Translate»
Lees vorig bericht:
Chef Michael Wolf on Location
Stel je voor, een topchef die de gerechten die op zijn menukaart staan voor jou kookt in jouw keuken! Nou dat kan dus gewoon!

Ik weet niet het het met jou zit, maar zodra ik voor meer dan vier man moet koken raak ik...

Sluiten