Ben je al bij de eerste cavabar van Amsterdam geweest?

We hadden natuurlijk al de eerste champagneria van Amsterdam en nu kunnen we daar een cavabar bij optellen! Xampanyeria Centra is namelijk de alle eerste bar waar cava in de schijnwerpers staat.

Direct reserveren bij Xampanyeria Centra

Xampanyeria Centra eerste cavabar van Amsterdam

En terwijl je nipt van je glas Spaanse bubbels wil je natuurlijk ook wat lekkers om van te snoepen. Ja toch? Nou dat kan bij cavabar Xampanyeria Centra bijzonder goed. Een blik op het menu leert dat je onder andere een Chorizo hotdog met zuurkool, appelketchup kunt bestellen. Wil je het feest compleet maken, bestel dan foie gras als extra topping. Ook paella bitterballen met mojo verde of patatas brava met draadjesvlees, saffraan mayo en olijfkruim behoren tot de mogelijkheden. Verder op het menu: Geroosterde pulpo met rijst, zeewier, mosselen en doperwten, gekonfijte Duroc ribs met groene pruimen en een lak van sherry, oesters, vega gerechten en nog veel meer lekkers om lekker van te prikken.

Xampanyeria Centra Amsterdam cavabar

Paella lunch in het weekend

En voor de paella fans onder ons waarvoor dat beetje paella in de bitterballen no way genoeg is, ieder weekend kun je bij deze eerste cavabar van Amsterdam vanaf 14.00 uur terecht voor een paella lunch/brunch. Daarmee kun je de tijd tot je eerst volgende trip naar Spanje wel mee overbruggen niet?

Kun je maar geen genoeg krijgen van die heerlijke druivensapjes? Amsterdam heeft heel veel wijnbars. Dit zijn de leukste wijnbars van Amsterdam. Ideaal om deze koude winterdagen te vertoeven.

Reserveren bij Xampanyeria Centra

Xampanyeria Centra
Lange Niezel 29
Amsterdam Centrum
Lunch | brunch | borrel | diner | wijnbar

Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 17.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag van 17.00 uur tot 3.00 uur
Zaterdag van 12.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 1.00 uur

In het weekend is de cavabar eerder open voor de paella lunch/brunch.

Foto credits: Xampanyeria Centra

Tags: Wijnbar Amsterdam Centrum | cavabar Amsterdam | nieuw in Amsterdam Centrum

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Bougainville Amsterdam
Sterrenchef in de keuken van nieuw restaurant Bougainville op de Dam

Hij was ooit de jongste tweesterrenchef van Nederland en stond onder andere in de keuken van sterrenzaken Vermeer* en Lees...

Sluiten