Overdag een fijne koffiespot en ’s avonds een wijnbar. 4850 is nu open in Amsterdam Oost.

Overdag drink je er een goede kop koffie en ’s avond nip je er een lekker wijntje. 4850 is net geopend op de Camperstraat in Amsterdam Oost. De koffie wordt gezet van bonen van de Zweedse coffee roasters Koppi, maar ik heb me laten vertellen dat ze hopen binnenkort ook de bonen van Drop Coffee (ook uit Zweden) en THE BARN Coffee Roasters uit Berlijn hopen te hebben. Nice! En om je kop koffie nog even wat meer swung te geven, zorgt chef Rikard die eerder bij koffie spot Scandinavian Embassy stond voor lekkere zoete dingen voor bij de koffie. Wil je iets stevigers voor bij de koffie, dan kun je ook gaan voor een zuurdesem boterham.

4850 nieuwe wijnbar in Amsterdam Oost

En zodra het voor jou wine o’clock is (want dat verschilt per persoon) kun je sommelier Daniel aan zijn jasje trekken om je te helpen een keuze te maken uit hun wijnaanbod. Ze hebben een flink aantal natural wijnen, maar ook een paar mooie klassiekers in de wijnkamer liggen. En daar ligt vast wel wat tussen waar je blij van wordt.

Wat je kunt verwachten van de gerechten bij 4850? Ze omschrijven het zelf als rustiek maar smakelijk.

Ok, ik ben nu best wel nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe koffiespot annex wijnbar, dussss dat wordt heel erg snel een fietsritje naar de Camperstraat in Amsterdam Oost.

Wauw dit nieuwe restaurant met coole bar opent aankomend voorjaar in het Westerpark. Extra bonus: Ze krijgen twee terrassen zowel aan de voor- als achterzijde.

4850
Camperstraat 48-50
Amsterdam Oost
Koffiespot | lunch | borrel | diner | wijnbar

Openingstijden:
Van 9.00 uur tot 23.00 uur

Foto credits: 4850

[mapsmarker marker=”470″]

Tags: Koffiebar Amsterdam Oost | wijnbar Amsterdam Oost | koffiedrinken in Amsterdam Oost | nieuw in Amsterdam Oost

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Hennequin & To Amsterdam champagnebar
Bij deze champagnebar in de Pijp kun je ook een lekker vorkje prikken (PERMANENT GESLOTEN)

Hennequin & To, de eerste champagnebar en restaurant van de Pijp, wordt gerund door Pascal Hennequin en Toby Mensink. Lees verder

Sluiten