Nieuwe bar aan de Schinkelkade

Bar Leijten aan de Sluisstraat in Amsterdam Zuid brengt een beetje reuring aan de Schinkelkade. Afgelopen zondag gaf deze nieuwe bar een openingsfeest en vanaf 11 maart a.s. is het dan officieel AAN voor deze nieuwe spot op de hoek van de Sluisstraat en de Schinkelkade.

Bar Leijten in Amsterdam Zuid

Dus als je op zoek bent naar wat gezelligheid in Amsterdam Zuid dan kun je binnenkort van dinsdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur terecht bij deze nieuwe bar café aan het water. Zowel voor een kop koffie, lunch, een borreltje of een warme hap in de avond zit je hier goed. De kaart staat vol met Frans-Nederlandse gerechten en borrelfanaten kunnen zich te goed doen aan de uitgebreide borrelkaart. Mjam met een ijskoud biertje of een goed glas wijn erbij…klinkt best goed.

Fijn en zonnig terras

Afgelopen weekend stond het terras buiten, dus dat zou zomaar kunnen betekenen dat we er een zonnig terras met uitzicht over het water erbij hebben. Dat zou wel heel erg fijn zijn om lekker in het zonnetje te genieten van wat lekkers te eten en te drinken. Ja best wel nice niet?

Ook nieuwe in Amsterdam Zuid: Een spot waar je Portugese pastel de nata kunt eten.

Bar Leijten
Sluisstraat 66
Amsterdam Zuid
Ontbijt | lunch | brunch | borrelen | diner

Openingstijden Bar Leijten:
Dinsdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 0.00 uur

[mapsmarker marker=”315″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Nata Lisboa Amsterdam
Heerlijke Portugese gebakjes en koffie bij NATA Lisboa

Als je weleens het Portugeze gebakje pastel de nata hebt geproefd dan weet je Lees verder

Sluiten