BAR FISK nieuwe bar in de Pijp

BAR FISK, ja ja dat is de naam van de nieuwe bar en restaurant waarop de Amsterdamse Pijp binnenkort getrakteerd wordt.

BAR FISK drinks and food

Deze nieuwe food and drink spot komt op de Eerste Sweelinckstraat en behalve dat je er drankjes kunt scoren en dat je er kunt eten, weten we nog niet zo heel erg veel van deze nieuwe bar vlakbij de Albert Cuypstraat. Als je hun logo en de naam van de bar/restaurant bekijkt zul je kunnen gaan denken dat er lekkers uit de zee geserveerd wordt. Maar dat is maar een vermoeden, dus het wordt nog afwachten of deze nieuwe plek vis gaat serveren.

Hmm krijg je nu al zin om naar BAR FISK te gaan? Je moet nog even wachten voordat deze nieuwe spot in de Pijp open gaat. Een openingsdatum is vooralsnog niet bekend, maar als het goed is gaan ze deze lente open.

Uit eten in de Pijp Amsterdam

Als je niet kunt wachten om gezellig een vorkje te prikken in de Pijp totdat BAR FISK is? Dan kun je natuurlijk ook aanschuiven bij Fou Fow Ramen op de Van Woustraat. Dit ramenrestaurant is nog maar net open op de foodstraat van de Pijp. En natuurlijk zijn er nog andere nieuwe hotspots in de Pijp. Wat dacht je van Temakery, een nieuwe coole spot waar je een gezonde maar o zo yummy maaltje kunt scoren. Vooral hun Korean bbq wings zijn to die for.

7 must try nieuwe knappe zaken

Ben je al bij De Bajes, een nieuwe hotspot op de Utrechtsestraat, geweest?

BAR FISK
Eerste Sweelinckstraat 23
Amsterdam De Pijp | Oud-Zuid
Bar & grill

[mapsmarker marker=”316″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Bar Leijten Amsterdam
Nieuwe bar aan de Schinkelkade

Bar Leijten aan de Sluisstraat in Amsterdam Zuid brengt een beetje reuring aan de Schinkelkade. Lees verder

Sluiten