Bistro de la Mer wordt het jongere zusje van 212 en Restaurant De Juwelier

Bistro de la Mer wordt de derde zaak van tweesterrenchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot.

De twee chefs hebben al samen tweesterrenrestaurant 212 en Restaurant De Juwelier. En daar komt nu dus Bistro de la Mer bij. Een restaurant waar het allemaal draait om vis, vis en nog meer vis. Pal naast grote broer De Juwelier wordt dit nieuwe visrestaurant geopend.

Begin maart van dit jaar kunnen we de opening van deze nieuwe zaak verwachten en gezien het succes van de overige zaken die de mannen geopend hebben kunnen we ons gaan verheugen op wederom een topconcept.

Bistro de la Mer wordt een laagdrempelige zaak met een jaren ’20 sfeertje waar je lekker een visje kunt komen happen. Gasten nemen plaats aan de keukenbar (net zoals bij 212) en terwijl ze daar vertoeven kunnen ze zich vergapen aan allerlei verse lekkernijen uit de zee die op ijs liggen. Uiteraard verschillende vissen, maar denk ook aan zee-egels, oesters en nog meer lekkers. Voor de lunch of voor het diner, je kunt voor beiden aanschuiven aan de bar en wat uitkiezen van hun à la carte menu. En zoals we gewend zijn van hun zaken, er zullen ook heel erg mooie wijnen rijkelijk vloeien.

Ik kijk in ieder geval uit naar de opening, dus zet het maar alvast in je agenda: maart 2022, de opening van de nieuwe zaak Bistro de la Mer (tenminste als alles volgens plan loopt). Ik hou je op de hoogte!

Wil je werken bij Bistro de la Mer, ze zoeken nog een laatste chef dus pak je kans!

Bistro de la Mer
Utrechtsestraat 57
Amsterdam Centrum
Lunch | diner

Openingstijden Bistro de la Mer:
Volgen later

Plan je route naar Bistro de la Mer

Ook interessant:

Bistro de la Mer op de Utrechtsestraat Amsterdam nieuwe hotspot | tweesterrenchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot openen derde restaurant in Amsterdam: Bistro de la Mer | Tweesterrenrestaurant 212 en restaurant De Juwelier krijgen een jonger zusje | nieuwe restaurants Amsterdam | restaurants Utrechtsestraat Amsterdam Centrum | restaurant Utrechtsestraat 57 Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Thai Thai Poppetje funky cool Thais restaurant in Amsterdam West is een must try

Felblauwe plastic stoeltjes die je doen denken aan een Thaise street food market, bonte tafelkleden, een regenboog aan papieren parasols,...

Sluiten