Soju bar nieuwe Korean fried chicken en beer bar in Amsterdam

Voor je Korean fried chicken fix kun je naar Soju Bar Amsterdam!

Deze Koreaanse bar doet het al behoorlijk goed op de Witte de Withstraat in Rotterdam en nu is deze Korean fried chicken en soju bar ook in Amsterdam neergestreken. Soju Bar Amsterdam is geland op de Ferdinand Bolstraat middenin de Pijp en dat is goed nieuws voor iedereen die gek is op krokant gefrituurde kippetjes, biertjes, soju en meer.

Het team achter Soju Bar heeft overigens behoorlijk wat uurtjes gespendeerd om hun recept voor de krokante kippetjes te perfectioneren en hoe dat smaakt kun je straks proeven bij deze nieuwe bar op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp. Hun belofte: krokant van buiten, zacht van binnen en smaak tot aan het bot! Dat klinkt niet verkeerd! Als we gluren op de menukaart van de Rotterdamse locatie dan zien we onder andere de volgende Korean fried chicken: garlic soy, spicy sweet, honey butter, onion lover, cilantro lime, g.p. cheese, soju gangnam style en soju go to hell (lekker spicy!!).

Maar er is meer! Want naast Koreaans kip hebben ze ook nog andere Koreaanse gerechten. Wat dacht je van bibimbap (Koreaanse rijstbowls), kimbab (Koreaanse sushirolls), mandu (Koreaanse dumplings) en bingsu (een populair Koreaans dessert)? Deze Koreaanse lekkernijen smaken allemaal uitermate goed met een ijskoud biertje of een soju (cocktail).

Soju Bar Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 13
Amsterdam De Pijp | Amsterdam Oud-Zuid | Amsterdam Zuid
Lunch | drinks | diner

Bekijk de website van Soju Bar

Openingstijden:
Volgen snel

Plan je route naar Soju Bar

Ook interessant:

Soju Bar is een nieuwe bar waar je Korean fried chicken kunt eten en biertjes en soju kunt drinken | nieuwe bar op de Ferdinand Bolstraat | Korean bar in Amsterdam | Korean fried chicken in Amsterdam eten | Koreaanse bar nieuw in Amsterdam

Foto: screenshot website Soju Bar

Translate»
Lees vorig bericht:
Bistro de la Mer wordt het jongere zusje van 212 en Restaurant De Juwelier

Bistro de la Mer wordt de derde zaak van tweesterrenchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. Lees verder

Sluiten