Café Soleil nieuwe Mediterraanse spot in Amsterdam Noord

Het wordt steeds toffer en toffer rondom de Papaverweg in Amsterdam Noord.

Zo opende het jongere zusje van populaire koffiespot Yusu in Amsterdam Oost een pop-up koffiezaak NO-YUSU in de oude locatie van bakkerij Kometenbrood en kun je tegenwoordig Chinees eten happen bij de funky cool Chinees New New Golden House. En nu kunnen we nog een nieuwe zaak aan het rijtje toevoegen: Café Soleil. Deze zonnige Mediterraanse horecazaak heeft afgelopen weekend haar soft opening gehad op de Papaverhoek 31 in Amsterdam Noord.

Op de plek waar voorheen uberchille spot Taverno Willi Becher zat heeft deze zomerse spot haar deuren geopend. Voordat de zaak open ging hebben ze eerst nog verbouwd, maar niet gevreesd het mooie balkenplafond is gebleven. En op één van hun verbouwingsfoto’s spotte ik ook een pizzaoven. Nice! Bij deze laagdrempelige en relaxte zaak eet je verschillende kleine Mediterraans getinte gerechtjes. Denk aan Spaanse tortilla’s, humus, olijven, brood met dip, kip piri piri en nog veel meer gerechten die de Mediterraanse kust heel erg dichtbij brengen. En met dit druilerige Hollandse weer is dat meer dan welkom!

Met de komst van Café Soleil hebben we er dus weer een nieuwe spot bij in Amsterdam Noord. En er is ruimte voor meer, dus laat maar komen die nieuwe coole horecazaken.

Café Soleil
Papaverhoek 31
Amsterdam Noord
Diner

Openingstijden Café Soleil:
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag geopend van 17.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag geopend van 17.00 uur tot 1.00 uur
Zaterdag geopend van 17.00 uur tot 1.00 uur
Zondag geopend van 17.00 uur tot 1.00 uur

Plan je route naar Café Soleil

Ook leuk om te lezen:

Café Soleil is een nieuw Mediterraans restaurant in Amsterdam Noord | nieuwe hotspot op de Papaverhoek in Amsterdam Noord | tapasstijl uit eten in Amsterdam Noord | nieuwe restaurants in Amsterdam Noord | nieuw restaurant op de oude plek van Taverno Willi Becher | humus eten in Amsterdam Noord | nieuwe hotspots in Amsterdam | nieuw geopende zaken in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Otemba Gyoza maakt van gyoza’s eten een culinair feestje

Gyoza's, de Japanse gevulde deegkussentjes, zijn natuurlijk dé bites om te eten bij je (non)-alcoholische versnapering. Lees verder

Sluiten