Otemba Gyoza maakt van gyoza’s eten een culinair feestje

Gyoza’s, de Japanse gevulde deegkussentjes, zijn natuurlijk dé bites om te eten bij je (non)-alcoholische versnapering.

Je eet ze normaal gesproken naast of vooraf aan je ramen of ander Japans hoofdgerecht, maar daar brengt het zojuist geopende Otemba Gyoza verandering in. Bij het jongere zusje van Otemba Ramen worden de schijnwerpers volop gericht op de gyoza en je schuift bij deze goed gesmoelde bar dan ook aan voor heel veel verschillende gyoza’s.

Opvallende kleuren, gave tl-staven en een lange bar zorgen voor een funky coole vibe en dat past perfect bij de explosieve smaken van de huisgemaakte gyoza’s.

Wat dacht je van langoustine gyoza met Old Amsterdam die je dipt in Chili Chan’s vinegar? Klinkt fantastisch, dat zijn ze ook. Of verlies jezelf in één van de soaked gyoza’s; langoustine gyoza met een kreeft-tomatensausje of veggie gyoza’s met hoisin, five spice en een cha siu dressing. Over umambibommetjes gesproken! Of gyoza’s gevuld met rundvlees, knoflook en prei overgoten met een heerlijke zoete en tangy Thaise nam jim jaew-saus? En als nooit genoeg saus je levensmotto is, dan kun je ook nog voor de gyoza’s in broth gaan. Wij aten van de kipgyoza’s in tonkotsu broth en ik kan je vertellen dat het schaaltje schoongelikt de tafel verliet.

Maarrrr er is meer te happen dan alleen Japanse deegkussentjes, zo kun je ook yakitori met een furikake van kippenhuid, karaage, gerookte aubergine, kimchi fries, kingcrab en shrimp toast en nog veel meer lekkers bestellen. Genoeg om uit te kiezen dus.

Van al dat lekkere eten krijg je natuurlijk dorst! Gelukkig hebben ze bij Otemba Gyoza ook heel veel mooie cocktails, (huis)biertjes, limonade’s, wijntjes en theetjes om uit te kiezen. Ja ja, dit zou zomaar je nieuwe favoriete hang out kunnen worden. Ze hebben ook een groot terras, dus ook op mooie zomerse dagen is het goed vertoeven bij deze nieuwe hotspot in de Pijp.

Otemba Gyoza
Van Woustraat 15
De Pijp | Amsterdam Zuid
Lunch | borrel | diner | fijn terras

Bekijk hun website

Openingstijden Otemba Gyoza:
Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag en donderdag van 12.00 uur tot 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 0.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur

Plan je route naar Otemba Gyoza

Ook interessant:

Nieuwe Japanse gyoza bar in Amsterdam | nieuwe bar met gyoza’s op het menu in de Amsterdamse Pijp | Otemba Ramen heeft een nieuwe gyozabar | de beste gyoza’s in Amsterdam eet je bij Otemba Gyoza

Translate»
Lees vorig bericht:
The New New Golden House nieuwe funky Asian spot met karaoke en arcadespellen in Amsterdam Noord

The New New Golden House is waar je moet zijn als je zin hebt in een avond Aziatisch eten en...

Sluiten