Roux Amsterdam nieuwe relaxte bistro in hartje Jordaan

Roux Amsterdam op de Westerstraat is een luxe bistro met een chille sfeer in de maak.

Het restaurant dat ergens deze maand opent middenin de Jordaan is van de hand van oud-medewerkers van visrestaurant Pesca. De nieuwe zaak krijgt een laid back sfeer met als hart van de zaak de open keuken. Je kunt hier casual fine dineren met de beste producten die het seizoen van dat moment te bieden heeft. Wat ze bij Roux Amsterdam ook belangrijk vinden zijn de wijnen. Zo zijn ze laatst nog naar de Champagnestreek afgereisd om een paar mooie bubbels in te slaan. Dit zal dus zomaar een plek kunnen zijn waar wijnliefhebbers heel erg graag vertoeven.

Zaterdag 20 april gaat Roux Amsterdam open en reserveren kan nu al. Mocht je willen dineren terwijl je op de vingers van het keukenteam kunt kijken, reserveer dan een plekje aan de bar. Dan mis je niets van de keukenactie. En mocht je op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, ze zoeken nog personeel. Check even hun Insta of mail naar info@roux.restaurant.

Roux Amsterdam
Westerstraat 132
Amsterdam Centrum
Diner

Openingstijden Roux Amsterdam:
Donderdag tot en met maandag vanaf 17.30 uur

Plan je route naar Roux Amsterdam

Ook interessant:

Roux Amsterdam is een nieuwe relaxte bistro op de Westerstraat in de Amsterdamse Jordaan | oud-medewerkers Pesca openen bistro Roux Amsterdam | nieuw restaurant in de Jordaan | restaurant op de Westerstraat in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Café Soleil nieuwe Mediterraanse spot in Amsterdam Noord

Het wordt steeds toffer en toffer rondom de Papaverweg in Amsterdam Noord. Lees verder

Sluiten