Rijsel, Entrepot en Binnen Visser doen pop-up bij Carré terras aan de Amstel

Wow dit is wel een pop-up die je deze zomer niet wilt missen. Nu de theaterbusiness stil ligt heeft Carré iets tofs bedacht: Carré Terras op de Amstel.

Carré Terras op de Amstel

En zoals de naam al doet vermoeden, het nieuwe terras van Carré ligt letterlijk op de Amstel. Dat wordt dus lunchen, borrelen en/of dineren met uitzicht over de Amstel. Extra bonus, het terras op het water heeft zon tot wanneer de zon ondergaat. Best wel fijn! Wil je liever onderuit zakken? Naast het terras is er ook een klein stadsstrand met strandstoelen zodat je volledig op relaxstrand kunt.

Dat allemaal is al behoorlijk te gek natuurlijk. En nu Carré ook nog eens de samenwerking opgezocht met hele fijne restaurants zoals Rijsel, Entrepot en Binnen Visser. Elk van de restaurants doen twee weekenden achter elkaar een takeover van het terras. Zo zullen de Rijsel chefs Iwan en Joris tijdens de beurt van Rijsel het menu verzorgen. En ook voor de maître, sommelier en bediening wordt gezorgd. Zodat je de échte Rijselervaring op het terras op de Amstel krijgt.

Werkt het weer niet mee? Dan eet je gewoon binnen bij Theater Carré. Wat overigens ook geen straf is.

Vanaf donderdag 16 juli vindt er op het terras deel van Carré Terras op de Amstel de pop-up plaats waarbij de restaurants een speciaal vast menu serveren. Rijsel trapt dit tijdelijk concept af, twee weken later neemt Entrepot het stokje van ze over en daarna doet Binnenvisser de takeover. Welke restaurants daarna op poppen wordt later bekend gemaakt.

Carré Terras op de Amstel data:

  • 16 tot en met 19 juli: Rijsel
  • 23 tot en met 26 juli: Rijsel
  • 30 juli tot en met 2 augustus: Entrepot
  • 6 tot en met 9 augustus: Entrepot
  • 10 tot en met 13 september: Binnenvisser
  • 17 tot en met 20 september: Binnenvisser

Reserveer nu jouw tafel voor deze toffe pop-up

Carré Terras op de Amstel
Amstel 115-125
Amsterdam Centrum
Lunch | borrel | diner

Openingstijden Carré Terras op de Amstel:
Maandag tot en met woensdag van 11.00 uur tot 20.00 uur
Donderdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 22.00 uur
De pop-ups van de restaurants is er van donderdag tot en met zondag

Plan je route naar Carré Terras op de Amstel

Ook interessant:


Tags: Theater Carré komt met unieke pop-up met restaurant Rijsel, Entrepot en Binnenvisser | pop-up restaurant Amsterdam op het terras van Carré | Carré Terras op het Water | dineren aan het water | terras aan het water in Amsterdam Centrum | terras op het water in Amsterdam

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Recept focaccia Italiaans plat brood
Zelf Italiaanse focaccia maken. Supermakkelijk en ontzettend lekker

Focaccia je weet wel dat Italiaanse platte brood is heerlijk om van te knabbelen. Lees verder

Sluiten