Chinees fonduen? Hier kun je lekker hotpotten in Amsterdam!

Hotpotten is niet alleen heel erg gezellig, maar ik vind het ook nog eens bijzonder lekker.

Lekker met z’n allen hangen zo’n dampende pan, heerlijk! Blijkbaar ben ik niet de enige, want er komen steeds meer plekken bij in Amsterdam waar je terecht kunt voor Chinees fondue. Inmiddels kun je bijna in ieder stadsdeel terecht voor een dampende hotpotsessie. Ik heb ze hieronder even voor je op een rij gezet.

Chinees fonduen in Amsterdam Oost

Wil je hotpotten in Amsterdam Oost? Dan kun je terecht bij Chengdu Hotpot + BBQ op KNSM-eiland. Wil je liever thuis hotpotten? Dan kun je een kant-en-klare hotpot bestellen bij Miss Hot Pot.

Chinees fondue in Amsterdam West

Hotpotten in West kan bij Yuguo op de Jan Evertsenstraat in de Baarsjes en bij Golden Garden Restaurant bij het Delflandplein in Amsterdam Nieuw-West.

Chinees fondue in Amsterdam Zuid

In Zuid met z’n allen om de dampend hete pan kokkerellen? Dat kan bij Hot&Hot op de Hobbemakade, Yuan’s Hot Pot in de Rivierenbuurt, Yuan’s Hot Pot op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp, Yuan’s Hot Pot in the Valley vlakbij station Zuid.

Amsterdam centrum hotpot restaurants

Ben je op zoek naar een hotpot spot in Amsterdam centrum? Dan kun je terecht bij Sea Palace, Taste of Culture en binnenkort ook bij Hot&Hot op de Zeedijk.

Klik hieronder op de kaart op het bestekicoontje om meer te lezen over het restaurant.

Ook interessant:

Hot pot in Amsterdam | Chinees fondue in Amsterdam | waar kun je hot pot eten in Amsterdam? | hotpotten in Amsterdam | de lekkerste hotpot | waar kun je Chinees fonduen?

Translate»
Lees vorig bericht:
Ramen pop-up sensatie Fuku Ramen opent in februari een ramen shop in Amsterdam Oost

Ze maken hun eigen ramennoedels, hebben al meerdere pop-up ramen shops gehad en openen nu een ramenrestaurant in Amsterdam Oost....

Sluiten