Yuan’s Hot Pot opent een tweede Chinees fonduerestaurant in de Pijp

Yuan’s Hot Pot Amsterdam De Pijp kan zomaar je nieuwe lievelings hotpot spot worden!

Binnenkort opent het leukste Sichuan Chinees hotpotrestaurant een tweede fonduerestaurant op de Ferdinand Bolstraat.

Yuan’s Hot Pot op de Ferdinand Bolstraat

Chengdu hotpot is wat je doet bij Yuan’s Hot Pot. Chengdu is de hoofdstad van de provincie Sichuan en als je deze keuken een beetje kent dan weet je dat het bekend staat om het gebruik van hete pepers, heel veel hete pepers. Het is bijna een jaar geleden dat ik bij Yuan’t Hot Pot in de Rivierenbuurt mijn eten uit de hete bouillon bij het Chinees fonduerestaurant aan het hengelen was. Op twee manieren heet welteverstaan want de bouillon was zowel heet qua temperatuur als spicy as hell. Want tja Chengdu stijl it is. Met een schort om zat ik zwetend al het lekkers dat ik even in de bouillon had gegaard op te snoepen. En dat zag er zo uit:

Wat ik zo ontzettend fantastisch vind aan dit Chinees fonduerestaurant is dat je je eigen fonduetafel krijgt compleet met ingebouwd gasstelletje en afzuigkap. En de keuze aan ingrediënten om kort te koken is eindeloos. Op een iPad scroll je door het aanbod en maak je je keuze. Heerlijk praktisch. En je kunt dus kiezen voor niet pittig, een beetje pittig en schandalig pittig. Wij gingen vol goede moed voor de laatste twee varianten en we hadden het nogal moeilijk kan ik je zeggen, maar het is het zo waard. En ik ben zeker niet de enige die dit concept kan waarderen, want er staat altijd een dikke rij bij Yuan’s Hot Pot en dat betekent dat het tijd is voor een tweede locatie en dus hoppa daar is Yuan’s Hot Pot Amsterdam De Pijp. Wanneer dit Sichuan stijl fonduerestaurant open gaat is nog de vraag, maar zodra het zover is gaat ondergetekende als een gek naar de Ferdinand Bolstraat om een slabbertje om te binden en aan de fonduepan plaats te nemen.

Yuan’s Hot Pot Amsterdam De Pijp
Ferdinand Bolstraat 18
Amsterdam Zuid | Oud-Zuid | De Pijp
Lunch | diner

Bekijk hun Instagrampagina

Openingstijden Yuan’s Hot Pot: Volgen snel

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Yuan's Hot Pot Amsterdam De Pijp

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Yuan\'s Hot Pot Amsterdam De Pijp 52.356967, 4.890457

Tags: Chinees hotpotrestaurant in de Amsterdamse Pijp | hotpotrestaurant in Amsterdam | hotpotten in Amsterdam | succesvol Chinees fonduerestaurant opent een tweede locatie op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Bord'Eau Amsterdam Centrum the rose new style
Dit zijn de lekkerste restaurants van Amsterdam

De Lekker Top 100 en Top 500- lijst voor 2020 is bekend gemaakt. Lees verder

Sluiten