Yuan’s Hot Pot opent een tweede Chinees fonduerestaurant in de Pijp

Yuan’s Hot Pot Amsterdam De Pijp kan zomaar je nieuwe lievelings hotpot spot worden!

Binnenkort opent het leukste Sichuan Chinees hotpotrestaurant een tweede fonduerestaurant op de Ferdinand Bolstraat.

Yuan’s Hot Pot op de Ferdinand Bolstraat

Chengdu hotpot is wat je doet bij Yuan’s Hot Pot. Chengdu is de hoofdstad van de provincie Sichuan en als je deze keuken een beetje kent dan weet je dat het bekend staat om het gebruik van hete pepers, heel veel hete pepers. Het is bijna een jaar geleden dat ik bij Yuan’t Hot Pot in de Rivierenbuurt mijn eten uit de hete bouillon bij het Chinees fonduerestaurant aan het hengelen was. Op twee manieren heet welteverstaan want de bouillon was zowel heet qua temperatuur als spicy as hell. Want tja Chengdu stijl it is. Met een schort om zat ik zwetend al het lekkers dat ik even in de bouillon had gegaard op te snoepen. En dat zag er zo uit:

Wat ik zo ontzettend fantastisch vind aan dit Chinees fonduerestaurant is dat je je eigen fonduetafel krijgt compleet met ingebouwd gasstelletje en afzuigkap. En de keuze aan ingrediënten om kort te koken is eindeloos. Op een iPad scroll je door het aanbod en maak je je keuze. Heerlijk praktisch. En je kunt dus kiezen voor niet pittig, een beetje pittig en schandalig pittig. Wij gingen vol goede moed voor de laatste twee varianten en we hadden het nogal moeilijk kan ik je zeggen, maar het is het zo waard. En ik ben zeker niet de enige die dit concept kan waarderen, want er staat altijd een dikke rij bij Yuan’s Hot Pot en dat betekent dat het tijd is voor een tweede locatie en dus hoppa daar is Yuan’s Hot Pot Amsterdam De Pijp. Wanneer dit Sichuan stijl fonduerestaurant open gaat is nog de vraag, maar zodra het zover is gaat ondergetekende als een gek naar de Ferdinand Bolstraat om een slabbertje om te binden en aan de fonduepan plaats te nemen.

Yuan’s Hot Pot Amsterdam De Pijp
Ferdinand Bolstraat 18
Amsterdam Zuid | Oud-Zuid | De Pijp
Lunch | diner

Bekijk hun Instagrampagina

Openingstijden Yuan’s Hot Pot: Volgen snel

[mapsmarker marker=”245″]

Tags: Chinees hotpotrestaurant in de Amsterdamse Pijp | hotpotrestaurant in Amsterdam | hotpotten in Amsterdam | succesvol Chinees fonduerestaurant opent een tweede locatie op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Bord'Eau Amsterdam Centrum the rose new style
Dit zijn de lekkerste restaurants van Amsterdam

De Lekker Top 100 en Top 500- lijst voor 2020 is bekend gemaakt. Lees verder

Sluiten