CLOS Wijnbar en restaurant binnenkort op Beukenplein in Amsterdam Oost

CLOS Amsterdam komt eraan om je dorst naar wijn te stillen.

Deze nieuwe wijnbar opent in maart van dit jaar op het Beukenplein in Amsterdam Oost. En daarmee is dit de derde wijnbar in de maak. Vorige week las je al over de nieuwe Italiaanse natuurwijnbar Alba dat binnenkort opent op de Wibautstraat in Amsterdam Oost en restaurant en vin naturelbar Otto Volante op de Overtoom in Amsterdam West en nu kan CLOS Amsterdam zich voegen aan dit rijtje van wijnbars met natuurwijn in de hoofdrol.

CLOS Amsterdam handgemaakte wijnen

In het midden van CLOS Amsterdam komt een centrale bar waar verschillende handgemaakte en bijzondere wijnen worden geschonken. Heb je trek? Bestel er dan een charcuterieplank bij of wat huisgeweckte veggies. Heb je een iets steviger trek? Op de kaart staan gerechten die een link hebben met de wijngebieden waar de wijnen vandaan komen. Als dat geen goede wijnparing oplevert weet ik het ook niet meer. ‘What grows together goes together,’ heb ik ooit geleerd van een geweldige wijnrecensent.

Achter wijnbar CLOS Amsterdam zit Rutger de Witte. De Witte heeft jarenlang wijnervaring opgedaan bij Grapedistrict en na zo’n 14 jaar bij deze wijnretailer vond hij dat het tijd werd voor een eigen restaurant en wijnbar. Hij zetten een crowdfundingcampagne op om deze droom te realiseren. Dat bleek succesvol. Er was duidelijk animo voor zijn wijnconcept en nu is het wachten op de opening van het restaurant en wijnbar op het populaire Beukenplein in Amsterdam Oost. Als alles goed gaat zal CLOS Amsterdam haar deuren openen in maart.

CLOS Wijnbar en restaurant
Beukenplein 50
Amsterdam Oost

Openingstijden CLOS Amsterdam: volgen snel

Foto: van hun Instagram geplukt

[mapsmarker marker=”265″]

Tags: nieuwe wijnbar in Amsterdam | nieuwe vin naturel wijnbar in Amsterdam Oost | wijnbar met handgemaakte wijnen | wijnbar in Amsterdam Oost | wijnbar Beukenplein Amsterdam Oost | leukste wijnbarretjes in Amsterdam | nieuw restaurant op het Beukenplein in Amsterdam Oost

Translate»
Lees vorig bericht:
Natuurwijnbar Amsterdam wijnbars
Otto Volante nieuw restaurant en natuurwijnbar op de Overtoom

Otto Volante op de Overtoom is er eentje om in de gaten te houden. Want deze nieuwe horecazaak vlakbij het...

Sluiten