Super Lyan de nieuwe bar van de beste bartender van de wereld is open!

En het ziet er om door een ringetje te halen uit.

Gisteren moest je op standje klaar-voor-wat-ellebogenwerk om jezelf door de menigte te kunnen voortbewegen. Het was namelijk de opening van de langverwachte cocktailbar Super Lyan van de beste bartender van de wereld Ryan Chetiyawardana. Ryan was er zelf ook en het was een komen en gaan van genodigden die allemaal een glimp wilde opvangen van de volledig gestylde cocktailbar en natuurlijk van de nieuwe cocktailkaart wilden proeven. Kijk even mee naar de foto’s van het nieuwe interieur van cocktailbar Super Lyan.

Ja ja dat ziet er goed uit. Designer Jacu Strauss heeft goed zijn best gedaan. Het is een soort van American diner meets Amsterdam Center. Maar je kunt bij Super Lyan niet alleen terecht voor mooie gemixte drankjes, je kunt er de hele dag terecht voor van alles. In de ochtend zit je hier goed voor een kop koffie of thee en stroopwafels en een vegan donut. En gedurende dag hebben ze verschillende bites en (alcoholische) drankjes. En de comfy banken maken je verblijf bij Super Lyan wel heel erg fijn.

Cocktailbar Super Lyan Amsterdam

Je kunt bij Super Lyan terecht voor zowel klassieke cocktails zoals een Old Fashioned met bijenwas en flamed sinaasappel zest, een Bay Cosmo een twist op de alom bekende Cosmopolitan. Ook hebben ze alcoholvrije cocktails en kun je er natuurlijk ook een biertje of wijntje krijgen. Leuk om te weten, de bar wordt gerund door barmanager Thomas Datema (eerder Tales & Spirit, Rosalia’s Menagerie en House Bar) en Alex Lawrence (eerder head bartender van Dandelyan in Londen).

Heb je trek? Ze serveren bij Super Lyan kleine easy dishes zoals Magic Cheese en Chocolate & Chips, maar ook lichtere bites zoals kleurrijke crudité en zalmtartaar met waterkerssalade. Ook hebben ze bao’s met bacon en ketchup en hibiscus yoghurt met granola.

Super Lyan is vanaf vandaag open.

Super Lyan (in hotel Kimpton DeWitt)
Nieuwezijds Voorburgwal 3
Amsterdam Centrum
Koffie | drinks | cocktails

Openingstijden:
Super Lyan garden

Maandag tot en met zondag van 7.00 uur tot 0.00 uur

[mapsmarker marker=”168″]

Super Lyan bar & living room
Zondag tot en met donderdag van 17.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 17:00 tot 2:00

Tags: nieuwe cocktailbar Amsterdam centrum | nieuwe bar in Kimpton DeWitt Hotel | Super Lyan is eindelijk open

Translate»
Lees vorig bericht:
Bar Ramona De Clercqstraat Amsterdam West
Ramona, de nieuwe spot van de Drie Wijzen Uit Oost is open

Yes het is eindelijk zover! Ramona, de ruige maar knappe buurtcafé is open! Lees verder

Sluiten