Nieuwe breakfast en lunch spot in hartje centrum

Even iets lekkers eten in de buurt van het Leidseplein doe je bij Cosy by Mandy. Tussen de goedkope pizzeria’s en steakhouses met schreeuwerige neonborden is dit schattige zaakje een verademing. Het kleine terrasje met fleurige bloemen en krijtbordjes verraden dat het de moeite loont om het stenen trapje op te gaan. ‘Welkom! Kom binnen!’ Eigenaresse Mandy ontvangt iedere gast met open armen en een lach van oor tot oor.

Cosy by Mandy Amsterdam lekker eten

Cosy by Mandy ultieme ontbijtspot

Al ‘s morgensvroeg kun je je bij Cosy by Mandy storten op de meest heerlijke dingen om je dag goed te beginnen. Denk een homemade echte Hollandse appeltaart waar je oma nog een puntje aan kan zuigen, versgebakken pannenkoeken met verschillende toppings, poffertjes (waar kan je die tegenwoordig nog eten? Hoe fijn!), scrambled eggs met bacon en toast, maar je kunt ook een compleet ontbijt laten aanrukken. Dan krijg je voor € 13,95 een croissantje met boter en jam, een gekookt eitje, ham en kaas, pistoletje, vers fruit, een vers geperst justje en een kop koffie. Als je daarmee je dag niet goed begint. Een mini ontbijtje scoor je al voor € 6,95. Als je weet dat Mandy helemaal blij wordt van de fijne ontbijtjes die ze serveert, snap je wel waarom dit een ultieme spot is om te ontbijten.

Cosy by Mandy Amsterdam poffertjes

Gezond en lekker eten

Zin in een gezonde lunch? Dan zit je bij Cosy by Mandy ook goed. De chef tovert zo een fijn gevulde salade, homemade soep of een lekker broodje voor je neus. Een vers sapje erbij and you’re good to go. Geen tijd om uitgebreid te zitten en je gezonde hap rustig op te peuzelen? Je kunt het natuurlijk ook gewoon mee nemen.

Comfort food

Maar ook als je een serieus gevalletje stevige trek hebt kun je je storten op een halve kip met friet (€ 12,95), juicy burger met patat en salade (€ 11,95), gamba’s gebakken in knoflook met pata en sla (€ 14,95), kroketten met brood (€ 8,95), fish & chips (€ 9,95), een uitsmijter met ham en kaas (€ 8,95) of iets anders lekkers. Er staat genoeg op de kaart om je buikje meer rond te eten.

Cosy by Mandy Amsterdam kip patat

Ook tijdens borreltijd is het goed vertoeven bij Cosy by Mandy. Met een lekker biertje, een glas wijn, een G&T en een portie bitterballen kom je de borrel wel goed door.

Picknickmanden

Als je van plan bent om te gaan picknicken in het Vondelpark of je bent aan het varen op de grachten, pop dan even langs bij Cosy by Mandy. Ze stelt met alle liefde een picknickmand of bootpakket voor je samen zodat je lekker in het zonnetje kunt genieten van haar lekkernijen. Haar koeling staat vol met koude biertjes, wijntjes en frisdrank zodat je extra fijn kunt chillen in de zon.

Gastvrijheid en gezelligheid

En dat is het leuke van Cosy by Mandy. Mandy zorgt ervoor dat je niets tekort komt en dat je je thuis voelt. Eet je glutenvrij? Geen probleem, ze regelt het voor je. Willen haar gasten kip met friet, dan zet ze die toch gewoon op de kaart. De buurt is dan ook blij met haar komst en het is opvallend dat de meeste gasten die binnen komen wandelen er duidelijk al vaker zijn geweest.

Cosy by Mandy Amsterdam

Eten met korting bij Cosy by Mandy

Sta je te poppelen om te gaan buurten bij Mandy? Als je onderstaande foto van de coupon laat zien krijg je 10% korting (geldig tot en met 31 juni 2017). Dat is altijd leuk niet?

Cosy by Mandy Amsterdam korting

Cosy by Mandy
Leidsekruisstraat 26
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | diner

Bekijk hun Facebookpagina

Cosy by Mandy op Tripadvisor

[mapsmarker marker=”339″]

 

 

Translate»
Lees vorig bericht:
The Cottage Amsterdam Oost
The Cottage comfort food en drinks in Oost

The Cottage is een nieuwe cafe restaurant in Amsterdam Oost Lees verder

Sluiten