The Cottage comfort food en drinks in Oost

The Cottage is een nieuwe cafe restaurant in Amsterdam Oost dat zich aan het opmaken is om foodies te trakteren op comfort food. Deze nieuwe relaxte hang out vind je in Oostpoort op de Linnaeusstraat in onze wel heel erg fijne Eastside.

The Cottage in Amsterdam Oost

Vroege vogels kunnen al vanaf ’s morgens vroeg terecht bij café restaurant The Cottage voor een ontbijtje. Rond het middaguur pak je hier een lunch of een stevige brunch waarna je zo kunt doorrollen naar happen tijdens borreltijd en daarna. En dat uiteraard met een fijn drankje binnen handbereik.

Even rondneuzen op hun Facebookpagina (een website hebben ze nog niet) leert dat ze nu de laatste hand aan het interieur aan het leggen zijn. En wat spot ik? Een lange bank aan het raam met tafeltjes. Dat ziet eruit als een wel hele fijne plek om lekker te hangen met wat lekkers te eten en te drinken. Ik ben benieuwd wat voor comfort food en drinks hun menu te bieden heeft.

Ook nieuw in Amsterdam Oost: Bar Dumas

Morgen gaan ze bij deze nieuwe spot in Oost proefdraaien en vanaf begin mei zijn we welkom om het bankje aan het raam te testen op chillness, de bar op hangproofness en het eten en drinken op comfortness. Ik zeg: Let’s go naar dit nieuwe café restaurant op de Linnaeusstraat.

Dit zijn de nieuwste terrassen van Amsterdam

Ook deze hotspot gaat binnenkort open in Amsterdam

The Cottage
Linnaeusstraat 88
Amsterdam Oost
Ontbijt | lunch | brunch | borrel

Openingstijden The Cottage:
Zondag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 9.00 uur tot 21.00 uur

[mapsmarker marker=”338″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Staring at Jacob x KU West Amsterdam
Staring at Jacob x KU West twee concepten in één

Staring at Jacob x KU West (ja je leest het goed en nee het is geen typefout) deze twee killer...

Sluiten