Toko Dun Yong Kitchen is weer open en serveert ramen en udon

Toko Dun Yong op de Wallen is natuurlijk dé plek om je voorraad met Aziatische spullen aan te vullen.

Voorheen popte je dan nog even naar boven naar Dun Yong Kitchen om een kom ramen te eten. Eerst stond Fow Ping hier noedelsoep te koken. Maar na een tijdje opende hij zijn eigen ramenrestaurant. En met succes. Want wie heeft er nou niet ramen gegeten bij Fou Fow Ramen? Nadat Fow Ping was vertrokken uit de keuken van Dun Yong kwam de uit Japan afkomstige Taka. Ook hij kookte ramen, maar ook okonomiyaki (Japanse pannenkoeken) en gyoza. Ook bij hem begon het te kriebelen en na een tijdje opende Taka een ramenrestaurant in de Jordaan. Het is duidelijk, als je je eigen ramenrestaurant wilt openen, dan begin je bij Dun Yong Kitchen.

Dun Yong Kitchen serveert weer ramen en udon

Nadat Fow Ping en Taka hun eigen zaak gingen opzetten bleef de keuken van Dun Yong leeg. Maar nu niet meer, want Dun Yong Kitchen is weer alive and kicking en serveert ramen, udon, yakisoba, gyoza, takoyaki en karaage voor lunch. Oei oei dus als je zin hebt in Japanse noedels of Japanse noedelsoep, Japanse dumpling, inktvisballetjes of gefrituurde kip dan wordt het op naar Dun Yong Kitchen op de Stormsteeg. Wie er achter het fornuis staat is me nog niet helemaal duidelijk, wie weet wederom een ramenkooktalent die uiteindelijk zijn of haar eigen ramenrestaurant in Amsterdam opent.

En terwijl je zit te knabbelen op je noedels of Japanse bite bij Toko Dun Yong Kitchen kun je lekker naar buiten turen over de gracht en iedereen die voorbij komt.

Toko Dun Yong Kitchen lunchroom
Stormsteeg 9
Amsterdam Centrum
Lunch

Openingstijden Dun Yong Kitchen:
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Dun Yong Kitchen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Dun Yong Kitchen 52.374356, 4.900887

Tags: Dun Yong opent weer haar lunchroom | Dun Yong Kitchen is weer open | Japanse noedelsoep eten bij Dun Yong Kitchen | Aziatische toko op de Wallen waar je noedels kunt eten | Chinese toko met noedelrestaurant | ramenrestaurant Amsterdam | ramen eten in Amsterdam | udon eten in Amsterdam | udonrestaurant | gefrituurde kip eten in Amsterdam | Japanese fried chicken

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
BoLo Beach stadsstrand Amsterdam West Bos en Lommerplantsoen
Amsterdam West heeft een nieuw stadsstrand met echt zand

Stadsstranden in Amsterdam West komen en gaan. Lees verder

Sluiten