EastsideAmsterdam nieuw in Oost

BAM! East side heeft een nieuwe hotspot erbij: EastsideAmsterdam op de Sumatrastraat. Hier regent het pancakes, eiergerechten, meatballs, burgers en heel veel ander food that warms the belly!

Rond brunchtijd schuif ik aan met de mannen van Cityguys. De ene Cityguy heeft een kleine kater, terwijl de andere stadsgast vecht tegen een flinke tijger. Ideale omstandigheden dus voor een full on brunch bij EastsideAmsterdam.

eastside-amsterdam-cocktails

Wat is een betere remedie tegen een hang over? Indeed een killer Bloody Mary. De mannen zitten aan de cocktails terwijl ik aan mijn frisse mocktail nip.

eastside-amsterdam-brunch-spot

Stiekem willen we alledrie de chicken and waffles, maar we móeten natuurlijk ook andere dingen van de kaart proeven. Dat wordt dus drie keer anders en vechten voor jouw deel. Sharing is again pretty daring.

eastside-amsterdam-brunch-breakfasteastside-amsterdam-sumatrastraateastside-amsterdam-lunch

De brunch bij EastsideAmsterdam is echt mind blowing! Die crispy chicken pfff so good. En dan die super fluffy pancakes. Woaaaahhh to die for!

eastside-amsterdam-eggseastside-amsterdam-pancakeseastside-hotspot-amsterdam

De mede foodies zijn ook tevreden volgens mij. Naast me (Roger) hoor ik tevreden geluiden en het gezicht van JP spreekt boekdelen. Dit is voor herhaling vatbaar. Zowel het eten als de mash up met deze twee foodies.

cityguys-nl

EastsideAmsterdam
Sumatrastraat 47
Amsterdam Oost
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | diner

eastside.amsterdam

Openingstijden EastsideAmsterdam
Woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 1.00 uur
[mapsmarker marker=”166″]
Translate»
Lees vorig bericht:
Gin neo Bistro
GIN Neo Bistro & Wines

Naast gin (fonetische uitspraak van eigenaar Jin) is er ook veel wijn en waanzinnig goed eten te vinden bij GIN...

Sluiten