Eindelijk geopend: Boca’s Park in De Pijp

Het bord zegt het al: Boca’s Park is voorzichtig geopend aan de Sarphatipark in De Pijp. Je ruikt de verf nog als je binnenkomt en er ontstaat een lichte paniek als we vragen of we broodjes van de kaart kunnen bestellen. ‘Even navragen bij de kok’, is het antwoord. We moeten nog even wachten en dat doen we. Een klein half uurtje later vragen we het nogmaals en ja Boca’s Park is klaar voor de eerste bestellingen. Mooi! Want de kaart van Boca’s Park ziet er goed uit!

Hotspot Boca's in De Pijp


Het concept van Boca’s Park is hetzelfde als van het oudere zusje aan de Westerstraat in De Jordaan: Kleine broodjes met bijzonder beleg om te delen (’s avonds bestaat de kaart uit kleine hapjes om te delen). We gaan voor de makreel, zalm, burger met truffel en ganzenlever (mjam) en manchego. Als we om een mes vragen loopt de bediening naar buiten terwijl hij antwoord: ‘Ik moet het even boven halen, ik weet dat het ergens ligt’. Het is duidelijk dat Boca’s Park nog startend is, maar alles wordt ze vergeven door de vriendelijkheid en de kwaliteit van het eten.

Ook hier weer voorziet de Grapedistrict Boca’s van fijne wijnen en dan weten we dat het daarmee wel snor zit. Vanaf nu wordt het dilemma groot: Boca’s Westerstraat of Boca’s Park? Luxe probleem waar ik me graag mee bezig houd!

Boca’s Park
Sarphatipark 4
De Pijp Amsterdam

Boca’s Park is geopend op:
maandag tot en met woensdag van 10.00 uur tot 0.00 uur
donderdag van 10.00 uur tot 1.00 uur
vrijdag van 10.00 uur tot 3.00 uur
zaterdag van 9.00 uur tot 3.00 uur
zondag van 10.00 uur tot 0.00 uur

Fan van shared dining? Bij deze twee restaurants in Amsterdam Oost is delen the way to eat!

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Gartine Frans restaurant in Amsterdam Centrum
Gartine: de beste lunchspot van Amsterdam

Sluiten