Entrepot is er eentje voor iedere gelegenheid

Ok, om te beginnen is de locatie van restaurant Entrepotbehoorlijk bijzonder. Het restaurant huist in een oude loods op het Entrepotdok en je kunt je wel voorstellen dat dit de nodige industriële en stoere vibes met zich meebrengt.

Het inrichten van een dergelijke ruime en hoge ruimte moet een uitdaging geweest zijn. Want het gevaar van een ongezellige en kille zaak licht op de loer, maar het is ze gelukt dankbaar gebruik te maken van de ruimte en Entrepot is een restaurant met een goede sfeer. Vooral wanneer gedurende de avond werkelijk waar iedere stoel is bezet. En dat op een maandagavond!

Direct reserveren bij Entrepot

Restaurant Entrepot Amsterdam Centrum

Ogenschijnlijk eenvoudige gerechten waarbij het beste uit het stukje vlees, vis of groen naar voren komt, dat is wat je bij Entrepot eet. Denk aan dingen zoals een hele rogvleugel en een integrale wilde eendenborst. Hier en daar wat functionele takjes, kruid, saus en dat is het.

Neem bijvoorbeeld de filet van makreel die we voor onze neuzen krijgen. De puurheid van de vis is bijzonder mooi.

Ook de aubergine is fraai van smaak. Rook, een zuurtje echt een umamigerecht.

Mijn favoriet van de avond is de gele biet. Deze biet is zo vol en zoet van smaak. Hij is bijna boterig. Hier blijf je van eten. Entrepot Amsterdam restaurant centrum

Ook de wilde eend shined van het bord af. Wederom een topgerecht.

Ja Entrepot is een prachtige fijne zaak. De bediening is snel en attent, er staan mooie wijnen op de kaart en de setting is lekker losjes. Zeker eentje om vaker aan te schuiven voor een snelle hap, uitgebreid diner of een borreltje met wat te snoepen. Het is zo’n plek waar je eigenlijk altijd wel kunt komen aanwaaien.

Entrepot
Entrepotdok 8
Amsterdam Centrum
Borrel | diner

Reserveren bij Entrepot

Openingstijden:
Maandag van 18.00 uur tot 1.00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag van 17.00 uur tot 1.00 uur
Donderdag tot en met zondag van 18.00 uur tot 1.00 uur

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Entrepot

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Entrepot 52.369800, 4.911300

Tags: restaurant in oude loods | restaurant in de buurt van Artis | goed uit eten in Amsterdam Centrum

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Bib Gourmand Elkaar 2019 Amsterdam
Bib Gourmand 2019 nieuwkomers, vertrekkers en de complete lijst voor Amsterdam

November en december zijn spannende maanden voor horeca Nederland. Lees verder

Sluiten