Frank’s Smoke House opent Frank’s Restaurant Amsterdam

Frank’s Smoke House opent Frank’s Restaurant! De ambachtelijke rokerij staat al 20 jaar bekend om smokey goodness zoals gerookte visjes en smokey vlees. En iedereen die weleens heeft geproefd van Franks huisgerookte lekkers weet waarom mensen omrijden voor een bezoekje aan de rookwinkel in Amsterdam Oost. En het fijne is dat je kunt de smoked stuff ook bij verschillende horecazaken in Amsterdam happen. Tja eigenlijk werd het hoog tijd voor een eigen restaurant! Dat vond eigenaar Frank van Frank’s Smoke House blijkbaar ook, want deze maand nog opent Frank’s Restaurant in Amsterdam Oost. Oh yesss is dat goed nieuws of is dat goed nieuws?

Franks Smoke House Frank's Smoke House restaurant

Frank’s Restaurant

Wie Frank’s Smoke House op de Wittenburgergracht in Amsterdam Oost weet te vinden, zal weinig moeite hebben Frank’s Restaurant te vinden. De nieuwe winkel met restaurant, foodbar en café komt om precies te zijn op 150 meter afstand van de rokerij, namelijk om de hoek van de rookwinkel. De nieuwe foodspot is dus een ideale plek om je voorraadje rokerig goods aan te vullen en in alle rust te smikkelen van al het goede van Franks rokerij.

Frank's Smoke House gerookte vis Frank's Smoke House restaurant oost

It runs in the family

Het leuke is dat eigenaar Frank voor zijn nieuwe restaurant zijn zoon Thomas als Chefkok heeft gevraagd. Het wordt dus een beetje een familierestaurant. Maar ze doen het niet met z’n tweetjes, maar met een heel team. Frank’s Restaurant is mede mogelijk gemaakt door een crowdfunding, dus het is een restaurant dat een beetje van iedereen is.

Hieronder een impressie van wat je kunt verwachten als je bij dit nieuwe restaurant, foodbar en café in Amsterdam Oost aanschuift. En dat ziet er zeker niet verkeerd uit. Als het goed is gaan ze over twee weken open. Dus we hoeven als het goed is dus niet zo heel lang meer te wachten voordat we met een bordje rokerig waar voor onze neus onderuit kunnen zitten. Mjam!

Update 11 juli: Frank’s nieuwe winkel, bar en restaurant is open!

Frank’s Smoke House Restaurant
Oostenburgervoorstraat 1
Amsterdam Oost
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | diner | winkel

Openingstijden Frank’s Restaurant:
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 23.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 23.00 uur
Zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur

[mapsmarker marker=”204″]

Translate»
Lees vorig bericht:
FRANGGO Portugees restaurant kip
FRANGGO funky Portugese kip spot Albert Cuypstraat

FRANGGO op de Eerste Sweelinckstraat is dé plek waar je moet zijn als je opeens trek krijgt in kip Lees verder

Sluiten