Kreeft en burgers bij Smokin’ Barrels in Amsterdam oost

Op zoek naar een plek voor een hell of a anti-kater brunch? Dan moet je Smokin’ Barrels op het Beukenplein in Amsterdam oost zeker eens een bezoekje brengen. De sappige burgers, buffalo wings, pickled hotdogs en natuurlijk goudgele patatjes van dit nieuwe café restaurant zijn perfect voor een middagje dieetmijdend-gedrag.

Smokin' Barrels Amsterdam oost

Gezonde salades

Er is bij Smokin’ Barrels ook gedacht aan de bewuste eters. Op de kaart staan ook drie salades met uiteraard ingrediënten van de grill, zoals een goed BBQ-tentje betaamd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Surf and turf bij Smokin’ Barrels

Ik heb mijn zinnen gezet op de surf and turf: Een halve kreeft en de Smokin’ Barrels burger samen op één bord. Met als sidekicks een frisse salade en knapperige frietjes met een schilletje. En oei oei, hij is goed!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smokin’ Barrels in Amsterdam oost is een leuke tent, eentje van het kaliber ruw en ruig is goed en daarom eten we ons stoere eten met onze handen en van een papiertje, maar het klopt gewoon en daarom is dat helemaal prima.

Smokin’ Barrels
Beukenplein 22
Amsterdam Oost
www.smokinbarrels.nl

Nog meer leuke tentjes in Amsterdam oost proberen?
Geflipt Burgers, nieuwe burgerbar in de Pijp

Translate»
Lees vorig bericht:
Biomarkt Landmarkt opent Stadsmarkt in de Pijp

Ik ben een groot fan van de biologische markt Landmarkt in Amsterdam Noord. Tientallen vierkante meters vol met verse en...

Sluiten