Eten wat de pot schaft bij Firma Potschaft in House of Watt

Firma Potschaft in het nieuwe House of Watt is er eentje om in de smiezen te houden. Want bij dit nieuwe restaurant in Oost eet je zo een hapje mee als je weer even geen zin hebt om te zwoegen in de keuken, maar wel zin hebt in een goede maal zonder tierelantijn. Daarnaast kun je bij deze nieuwe spot in Amsterdam Oost relaxen tot de max.

Daghap scoren bij Firma Potschaft

Iedere avond zorgen Chef Felix Bekkers en zijn keukenteam ervoor dat er een lekkere daghap op de lange keukentafels komt. Dus gewoon aanschuiven en eten wat de pot schaft. Op maandag is een salade vaste rpik, woensdag is pastadag en op zondag is het Sunday Roast time.

Wil je weten wat er te happen valt? Check hun Facebookpagina voor de hap van de dag.

House of Watt in Casa 400 Hotel

Deze nieuwe spot in Oost heeft de lobby van het voormalige Casa 400 Hotel aan de James Wattstraat overgenomen. Wat je kunt verwachten van deze nieuwe plek? Op de vide kun je prima je laptop openklappen en weg tikken, beneden in het café wordt dé plek waar je onderuit kunt zakken.

Terras voor zonnige dagen

En ja ja ook het terras ontbreekt niet. Aan de voorkant van het gebouw kun je neerploffen om de laatste zonnestralen van de avondzon mee te pikken. Een prima spot om de avond of het weekend in te luiden lijkt me.

Firma Potschaft in House of Watt
James Wattstraat 23
Amsterdam Oost
Lunch | brunch | drinks | terras | diner
Bekijk de website
[mapsmarker marker=”326″]
Translate»
Lees vorig bericht:
Nieuwe Diep Flevopark Amsterdam Oost
Dit zijn ze de verborgen terrassen van Amsterdam

De beste terrassen van Amsterdam zitten bij mooi weer altijd bommetje vol. Lees verder

Sluiten