JP Oyster Bar eerste oesterbar van Amsterdam

Oesters, oesters en nog meer oesters.

Dat is wat je kunt verwachten bij JP Oyster Bar. Want deze bar op de Jan Pieter Heijestraat is de eerste officiële oesterbar van Amsterdam. Slurpen van deze lekkernijen uit de zee en nippen van glaasjes bubbels in JP Heije wordt zo wel heel erg makkelijk!

JP Oyster Bar oesterbar in Amsterdam West

Ben je al onderweg naar de JP Heije dan moet je even op de rem, want JP Oyster Bar gaat pas in het Paasweekend open. Vanaf 20 april a.s. is het dan zover en struikel je over de oesterschelpen als je in de JP bent. Zo chiq zag je deze geweldige straat in Amsterdam Oud-West nog nooit!

Leuk detail: JP Oyster Bar is de buurman van wijnbar Pipistrello. Sterker nog, het is van dezelfde eigenaren. Dus je kunt zo van de wijnbar naar de oesterbar huppelen.

Ook nieuw en tof in Amsterdam Oud-West: het eerste omakase restaurant van Amsterdam.

JP Oyster Bar
Jan Pieter Heijestraat 172
Amsterdam West | Oud-West
Drinks | oesterbar

Openingstijden:
Volgen snel

Foto: van de Facebookpagina van JP Oyster Bar geplukt

Pssst heb je het al gehoord? Par Hasard, je weet wel die gezellige friterie die al meerdere keren is uitgeroepen tot de spot waar je de beste friet van Amsterdam kunt eten, opent een frietzaak in de Schinkelbuurt. Ja je leest het goed! Binnenkort kun je aan het Hoofddorpplein in Amsterdam Zuid snacken van hun ambachtelijke friet, huisgemaakte sausjes en snacks. Mjam dat wordt feest!

[mapsmarker marker=”158″]

Tags: eerste oesterbar van Amsterdam opent op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West | oesters eten in Amsterdam West | waar kun je oesters eten in Amsterdam Oud-West? | oesterbar JP Heijestraat in Amsterdam | nieuwe bar Jan Pieter Heijestraat | hotspot Jan Pieter Heijestraat Amsterdam West \ de Jan Pieter Heijestraat wordt steeds leuker | oesters eten en champagne drinken in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Koma House Amsterdam Vietnamees Oost
KOMA HOUSE nieuwe Asian foodspot in Oost

Er komt een nieuwe Asian foodspot op het Krugerplein in Amsterdam Oost. Lees verder

Sluiten